Spring is here! Vorige week is de lente van start gegaan én op Kixx HQ verwelkomen we die met open armen! ??Om in de stemming te komen creëerde ik deze kleurrijke outfit voor een flinke digitale dosis vitamine D! Let’s go!

Bij het zien van de opvallende printjes uit de nieuwe One Day Parade collectie was ik opslag verliefd! Veel items zijn unisex draagbaar en hebben uiteraard een hoog mix & match gehalte. Benieuwd naar dit leuke merkje? Check dan hier de vorige blogpost. Anyway, wat mij betreft mag die print op print trend nog wel even blijven, want zo creëer je de ene verrassende outfit na de andere! Je maakt de outfit af met een stel kniekousen (die je vast nog wel in de kast van je mini hebt liggen 😉 ) en je hebt de perfecte spring outfit te pakken. Check snel de linkjes hieronder voor de items of laat je inspireren op onze nieuw-pagina!

One Day Parade shirt | One Day Parade rok | CarlijnQ sneakers

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!