Soft Gallery presenteert ook dit seizoen weer een prachtige collectie! De items zijn onderling perfect te combineren en maken de garderobe van je youngster in één keer herfst proof! Je begrijpt: wij zijn fan! En dus staat er weer een nieuwe OOTD voor je klaar. Let’s go!

Zoals je ondertussen wellicht weet delen we op ons Instagram account dagelijks de leukste looks, trends & flatlays, dus mocht je met het oog op het nieuwe seizoen nog wat extra inspiratie kunnen gebruiken: neem dan vooral een kijkje op onze feed! Niet in de Insta mood? Klik dan even op de rubriek ‘Outfit of the Day’ want dan heb je in één oogopslag alle OOTD blogposts bij de hand, wel zo makkelijk toch?

De nieuwe collectie van Soft Gallery onder de noemer ‘Book of Dream’ is er een om bij weg te dromen, want dat is wat dit merk letterlijk én figuurlijk neer heeft gezet voor dit nieuwe seizoen.

De items zijn geïnspireerd op een wereld waarin elke droom werkelijkheid kan worden waar je ook bent. Daarnaast zorgen het kleurgebruik en de materialen voor die instant autumn vibe. En om je op weg te helpen creëerde ik onderstaande outfit die ook nu al prima te dragen is! Want dit toffe rokje is nu met blote benen te dragen en straks in de winter met een fijne maillot. Ik combineerde er deze heerlijk zachte trui op in de mooie dieprode kleur en met een paar sneakers zoals deze van Vans, heb je een compleet nieuwe outfit in de kast hangen die zowel stoer als girly is!

Zo is het straks na deze zonnige zomer allesbehalve vervelend om uit te kijken naar een kleurrijke herfst met een minstens net zo kleurrijke outfit.

Soft Gallery sweater| Soft Gallery rok | Vans sneakers

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!