MUSTHAVE ALERT!

Deze zomerse temperaturen beginnen bijna als normaal te voelen hier in Nederland! De kids gaan het liefste met blote benen naar buiten en dan is een extra inspiratie lookje geen overbodige luxe dacht ik zo. Kijk je mee?

Zoals je ondertussen wel weet delen we dagelijks op ons Instagram account de leukste looks & flatlays en licht ik vandaag weer een toffe outfit toe! Benieuwd naar de vorige outfit of the day blogpost? Check dan hier de vorige blog !

Deze outfit is stoer en preppy en dat komt door het hoge Amercian cool style gehalte dat het merk Tommy Hilfiger met zich mee brengt! Dit toffe shirtje (MUSTHAVE ALERT) viel mij dan ook meteen op toen ik door de nieuwpagina scrolde; op zoek naar lekkere eyecatcher! Daarnaast staat dit exemplaar ook kneitergoed op een stoere jeans! En op die manier kun je eindeloos setjes maken en heb je hierbij meteen een goede verantwoording tegen manlief in de pocket 😉 Ik combineer ‘m wederom met een Tommy item, dit rokje is een fijne fit en check ook even de mooie details aan de onderkant! Simpel, maar oh zo leuk! Psst.. je shopt dit item nu extra voordelig in de SALE! Hoe fijn is dat? Om toch een beetje in rode thema te blijven ging ik voor de toffe sneakers van Converse! Detail: de gave gekleurde spikkels op de schoen maken deze stappers nét even anders dan normaal! Toe aan nog meer outfit inspiratie? Vergeet ons dan niet te volgen op ons Instagram account!

Tommy Hilfiger shirt | Tommy Hilfiger rok | Converse sneakers

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!