Dé oplossing tegen een saaie kerst! Suit up met OppoSuits jongenspakken, kijk je mee?

Bij OppoSuits houden ze ervan om dingen nét even anders te doen dan anderen. Daarom hebben zij een unieke pakkencollectie ontworpen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Naast de dames- en herenlijn zijn er nu ook jongenspakken voor de kids waar je meteen vrolijk van wordt!  De OppoSuits jongenspakken zijn zeker een must voor de feestdagen!

De OppoSuits jongenspakken zijn speciaal voor jongens en tieners die eens uit hun comfort zone willen treden en er toch stijlvol willen uitzien. Met de feestdagen in het vooruitzicht heeft OppoSuits ook een unieke kerstcollectie ontworpen. Pluspunt: met deze pakken ben je in één keer klaar en steelt jouw stoere boy gegarandeerd de show tijdens het kersdiner! Ook voor de tieners is er keuze, heb je meteen een reden voor een twinning kiekje! Kijk je mee?

opposuits jongenspakken

opposuits jongenspakken

opposuits jongenspakken

opposuits jongenspakken

De OppoSuits jongenspakken bestaan uit een jasje, broek en clip-on stropdas zo creëer je in één keer een toffe look! Ben je benieuwd naar de hele collectie? Hier vind je alle items.

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!