TIP VAN DE SINT!

Sinterklaas is weer in het land, dus de zoektocht naar de leukste kado’s is begonnen! Nog geen idee waar je beginnen moet? Kixx is here to help! Want naast de leukste kidsfashion volgens de laatste trends hebben wij een groot aanbod aan speelgoed, boeken, kinderkameraccessoires & school essentials voor je klaar staan!

En waar de Sint is, daar wordt natuurlijk getrakteerd! Dus heb je je nog niet eerder ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan ontvang je na inschrijving direct € 10,- korting op je Sintkado’s! Hoe fijn is dat? En die inschrijving betekent ook dat je wekelijks verzekerd bent van een flinke dosis outfit inspiratie, de laatste trends, de tofste deals én lanceringen die je écht niet mag missen! Win-win dus! Schrijf je hier snel in en profiteer!

Toe aan wat tips & tricks? Want vóórdat je als een malle een batterij aan kadootjes in je (digitale) winkelmandje gooit ”om het maar in huis te hebben”, is het handig om wat punten in je achterhoofd te houden. En die punten vind je hier in onze vorige blogpost!

Happy shopping!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!