TIP VAN DE SINT!

Sinterklaas is weer in het land, dus de zoektocht naar de leukste kado’s is begonnen! Nog geen idee waar je beginnen moet? Kixx is here to help! Want naast de leukste kidsfashion volgens de laatste trends hebben wij een groot aanbod aan speelgoed, boeken, kinderkameraccessoires & school essentials voor je klaar staan!

En waar de Sint is, daar wordt natuurlijk getrakteerd! Dus heb je je nog niet eerder ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan ontvang je na inschrijving direct € 10,- korting op je Sintkado’s! Hoe fijn is dat? En die inschrijving betekent ook dat je wekelijks verzekerd bent van een flinke dosis outfit inspiratie, de laatste trends, de tofste deals én lanceringen die je écht niet mag missen! Win-win dus! Schrijf je hier snel in en profiteer!

Toe aan wat tips & tricks? Want vóórdat je als een malle een batterij aan kadootjes in je (digitale) winkelmandje gooit ”om het maar in huis te hebben”, is het handig om wat punten in je achterhoofd te houden. En die punten vind je hier in onze vorige blogpost!

Happy shopping!

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!