CHRISTMAS IS CALLING!

Denk je aan the most wonderful time of the year dan denk je aan het kerstontbijt op school  of de opvang, een flinke dosis family quality time, lekker eten in overvloed én de perfecte outfit voor jouw youngster! Want bij de feestdagen hoort een nieuwe outfit. Althans, dat vinden wij én maar liefst 75% van onze volgers op Instagram. Uit diezelfde peiling bleek ook dat ruim 70% een felbegeerd hartje gaf aan het idee om een avond met persoonlijk online stylingadvies op te zetten. En omdat wij graag naar jullie wensen luisteren zetten we dit idee met heel veel plezier om in een concreet plan! Want de decembermaand is al druk genoeg en die zoektocht naar een stijlvolle maar tegelijkertijd ook play proof outfit kan een lastige zijn. Tel daarbij op dat wij bij Kixx het je graag gemakkelijk maken en het idee voor een avond met persoonlijk online stylingadvies was geboren!

Voor wie?

Ons online styling event is speciaal voor alle mommy’s & daddy’s die wel wat stylingadvies kunnen gebruiken! Maar natuurlijk heten we ook liefhebbende opa’s, oma’s, ooms & tantes die hun kleinkind, neefje of nichtje willen verrassen met een feestelijke outfit van harte welkom!

What to do?

Pak je agenda en zet een groot kruis op dinsdag 11 december van 17.00-21.00 uur. Maak de afspraak met je wederhelft dat jij die dag niet degene bent die opdraait voor het bad- en bedritueel van de kids. Zorg ervoor dat je je favoriete drankje in huis hebt en selecteer een fijne playlist op Spotify. Mariah Carey is gewoon geoorloofd this time of year! 😉

What’s in it for me?

Via de chatfunctie in de webshop heb je de mogelijkheid om al je stylingvragen op ons af te vuren: of dat nu gaat om de perfecte party look of een day to day outfit: álles is mogelijk! Op basis van jouw voorkeuren en de stijl van jouw youngster gaan wij op zoek naar een outfit die past, zodat alle kids kunnen laten zien wie ze zijn: juist met de feestdagen! En of je nu een stoer kindje hebt of juist een exemplaar dat graag in de spotlights staat: er is voor iedereen een passende en unieke outfit te vinden!

Belandt er een item van de Name It feestcollectie in jouw mandje? Dan ontvang je een gratis sprookjesboek vol kerstverhalen bij je bestelling en heb je meteen een leuk cadeau voor onder de boom te pakken! Wees er wel snel bij want op=op!

En last but not certainly not least: nadat we als een bezetene de webshop hebben afgespeurd naar de perfecte look voor jouw kid ontvang je direct een kortingscode van 15% op de gehele feestcollectie! Win-win dus!

Liever zelf een kijkje nemen? Om het je zo gemakkelijk te maken hebben wij alle feestelijke items alvast hier voor je verzameld. En als je je ons even gedag komt zeggen in de chat sturen wij je natuurlijk de kortingscode toe!

Selected by Frederieke

Om ons eerste online evenement nóg iets specialer te maken heeft Frederieke Wieberdink – kidsstyliste en founder van Kindermodeblog.nl – verschillende party looks samengesteld voor zowel jongens als meisjes! Frederieke creëert én deelt de leukste fashionable outfits die in kindermodeland alles behalve onopgemerkt blijven, dus wij zijn zeer vereerd met haar bijdrage aan ons feestelijke event.

Enough said! Ik – en dan spreek ik ook meteen voor mijn lieve collega’s – kan ieder geval niet wachten om aan de slag te gaan met jullie stylingvragen! Plan jij jouw me-time in op dinsdagavond 11 december? Dan doen wij met liefde de rest! 😉 See you there!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!