Sinds vorig seizoen hebben we met trots dit sustainable én family runned label toegevoegd aan het merkenpakket aan onze shop! En vandaag met de lancering van de nieuwe collectie weet de fashionable mommy  achter dit merk iedereen wederom te verrassen! Benieuwd naar dé outfit die op alle fronten scoort? Klik dan snel verder!

THE STORY

Het gezicht achter dit prachtige merk is Yvonne Yu, moeder van twee geweldige kids en mega creatief! De nieuwe collectie van One Day Parade draagt de naam ‘The Young Collectors’ en is geïnspireerd op unieke vondsten uit de natuur! Denk aan de mooiste bladeren, magische insecten en kleine appels. Deze collectie is dan ook opgedragen aan alle kinderen die houden van bewonderen en verzamelen! 🍂 In het kleurenpalet zie je veel warme tinten als bruin, roze en bordeauxrood.

DE COLLECTIE

Dit keer bestaat de collectie uit 2 drops! Dus we hebben zelfs nog iets om naar uit te kijken dit seizoen. Opvallend zijn de kleurrijke designs, aansprekende prints en de comfortabele fits waar dit merk om bekend staat. Daarnaast zie je in het kleurenpalet veel warme tinten als bruin, roze en bordeauxrood. En niet geheel onbelangrijk: ook oog voor kwaliteit heeft Yvonne hoog in het vaandel staan. Zo wordt alle kleding op verantwoorde wijze geproduceerd en zijn de materialen to die for.

ONE DAY PARADE IN DE MIX

Het scrollen door deze collectie is echt geen straf kan ik je vertellen! Top picks uit de collectie? Deze toffe unisex draagbare set: exact zo’n outfit die op alle fronten scoort! Last but not least: de kleding blijft mooi bij intensief gebruik én in de was. Dat is dan weer een dikke win voor Chef Laundry 😉

One Day Parade sweater | One Day Parade legging | Vans sneakers

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!