Sinds vorig seizoen hebben we met trots dit sustainable én family runned label toegevoegd aan het merkenpakket aan onze shop! En vandaag met de lancering van de nieuwe collectie weet de fashionable mommy  achter dit merk iedereen wederom te verrassen! Benieuwd naar dé outfit die op alle fronten scoort? Klik dan snel verder!

THE STORY

Het gezicht achter dit prachtige merk is Yvonne Yu, moeder van twee geweldige kids en mega creatief! De nieuwe collectie van One Day Parade draagt de naam ‘The Young Collectors’ en is geïnspireerd op unieke vondsten uit de natuur! Denk aan de mooiste bladeren, magische insecten en kleine appels. Deze collectie is dan ook opgedragen aan alle kinderen die houden van bewonderen en verzamelen! 🍂 In het kleurenpalet zie je veel warme tinten als bruin, roze en bordeauxrood.

DE COLLECTIE

Dit keer bestaat de collectie uit 2 drops! Dus we hebben zelfs nog iets om naar uit te kijken dit seizoen. Opvallend zijn de kleurrijke designs, aansprekende prints en de comfortabele fits waar dit merk om bekend staat. Daarnaast zie je in het kleurenpalet veel warme tinten als bruin, roze en bordeauxrood. En niet geheel onbelangrijk: ook oog voor kwaliteit heeft Yvonne hoog in het vaandel staan. Zo wordt alle kleding op verantwoorde wijze geproduceerd en zijn de materialen to die for.

ONE DAY PARADE IN DE MIX

Het scrollen door deze collectie is echt geen straf kan ik je vertellen! Top picks uit de collectie? Deze toffe unisex draagbare set: exact zo’n outfit die op alle fronten scoort! Last but not least: de kleding blijft mooi bij intensief gebruik én in de was. Dat is dan weer een dikke win voor Chef Laundry 😉

One Day Parade sweater | One Day Parade legging | Vans sneakers

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!