Lief en schattig, de Noppies babycollectie

Noppies babycollectie

De Noppies babycollectie

Shoppen voor je kleintje is altijd leuk, misschien nog wel leuker dan voor jezelf shoppen. Zeker babykleding is altijd een feestje! Doordat de kledingstukken zo klein en schattig zijn, kan eigenlijk niemand ze weestaan. Dus voor alle moeders, hou je in want de Noppies babycollectie is to cute!!

De Noppies babycollecties hebben een comfortabele fit, dit komt door de zachte materialen en handige details die zorgen voor extra gemakt tijdens het aan- en uitkleden. Elk seizoen zijn de items voorzien van prachtige details en modieuze kleuren. Omdat babykleding vaak gewassen moet worden zijn de Noppies collecties gemaakt van rijke stoffen van een goede kwaliteit.

Voor babymeisjes wordt in de collectie gebruik gemaakt van de trendkleuren poeder roze en mint groen gemixt met grijs en wit. De shiny details geven een girly gevoel. Jouw dochter is zo vanuit de wieg alleen echte fasionista in haar mega trendy outfit.

De collectie voor de jongens is een stuk stoerder. De kleuren donkerblauw en oranje spelen hier de hoofdrol. Hippe teksten en opdrukken zorgen voor een eigenwijze uitstraling. Zachte vestjes gecombineerd met een comfortabele jogpants geven jouw boy een toffe look!

Op zoek naar een eigenwijze outfit voor jouw zoon of dochter? Ontdek dan hier alle mooie items van de Noppies babycollectie. Onze favoriete top tien staat hieronder 🙂

Noppies shirtjeNoppies babysokjesNoppies 2-delige jurkNoppies broekjeNoppies shirtjeNoppies vestjeNoppies jogjeansNoppies tricot broekjeNoppies sweaterNoppies babymutsje

Noppies babycollectie