NOPPIES: A TRIBUTE TO NEW LIFE!

Dat shoppen voor je kleintje natuurlijk nog leuker is dan shoppen voor jezelf weten wij bij Kixx al jaren! Deze fijne baby- en kinderkledingcollectie  van Noppies maakt dit gegeven meer dan waar. Reden genoeg om dit merk eens in de spotlight te zetten!

Voor velen is Noppies alles behalve onbekend: het merk werd in 1991 opgericht in Amsterdam en bestaat dus al ruim 25 jaar! In de beginjaren lag de focus van Noppies uitsluitend op mode voor zwangere vrouwen, maar het bedrijf groeide snel, dus uitbreiding kon niet uitblijven. In 2000 werd de eerste kledinglijn voor baby’s gelanceerd, de lijn voor kinderen volgende in 2010 en afgelopen jaar werd NOP – een lijn voor kinderen in de basisschoolleeftijd – aan de kledingfamilie toegevoegd. Quick said: Noppies groeit met je mee!

Voor elke lijn geldt dat Noppies uitsluitend gebruik maakt van zachte materialen die zorgen voor een comfortabele fit. Extra fijn: de babykledingcollectie is voorzien van slimme details die extra handig zijn bij het aan-en uit kleden. En dat is wel zo prettig, want die handelingen verricht je als mommy van een newborn aan de lopende band!

Noppies vindt dat kinderen onbezorgd naar opvang of school moeten kunnen gaan en lekker moeten kunnen buitenspelen. Dus ondanks de zachte én comfortabele materialen die in hun designs worden gebruikt is de kleding sterk genoeg om lekker in te spelen! Daarnaast zijn de broeken van voorzien van handige schuifknopen en verstelbare taillebanden om de aansluiting op elk kinderlijfje te kunnen maken.

Dat je met deze fijne info op zak het liefst direct gaat shoppen begrijpen wij maar al te goed, dus de fijnste exemplaren uit de zomercollectie zochten wij alvast voor je uit. Maar er is meer! Dit weekend is hét Noppies Shopping weekend, zo  profiteer je van toffe deals én maak je kans op een jaar lang gratis kleding van Noppies! Bekijk hier de actiepagina.

Boys:

  1. Noppies boxpak (va. 50)
  2. Noppies shirt (va. 74)
  3. Noppies zwemshort (va. 74)
  4. Noppies sweater (va. 50)
  5. Noppies sweatbroek (va. 50)

Girls:

  1. Noppies badpak (va. 74)
  2. Noppies shirt (va. 50)
  3. Noppies rok (va. 74)
  4. Noppies short (va. 50)
  5. Noppies jeansjurk (va. 74)

 

 

 

 

 

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!