NOPPIES GROEIT MET JE MEE!

Denk je aan een merk dat al lang mee draait in kindermodeland, dan denk je aan Noppies! Met ruim 25 jaar op de teller zijn zij behoorlijk ervaren als het aankomt op baby- en kinderkleding, en dat is te zien ook! Overal wordt over nagedacht: van de allerzachtste materialen tot slimme details die zorgen een stukje gemak bij het aan- en uitkleden. En dat is wel zo prettig, want die handelingen verricht je als mommy van een newborn of nog niet zindelijke peuter of kleuter aan de lopende band!

6X FAVORIETEN VOOR (BABY)MEISJES

Kekke kraagjes, shiny details, zachte kleurstellingen en mooie printjes:  Noppies voor babymeisjes én oudere meiden is girly all over! De overeenkomsten én verschillen tussen de items maken dat ze zich onderling fantastisch laten combineren binnen een handomdraai. Een dikke plus als je het ons vraagt, want gemak dient nu eenmaal de mens 😉 Favoriet onder de favorieten is het zachtroze winterjasje (4). Daar worden niet alleen meisjes, maar ook mama’s heel blij van! Extra leuk is dat dit jasje in zowel baby- als kindermaat verkrijgbaar is, dus perfect voor zusjes die graag fashion twinnen! 

 1. Noppies shirt (va.56)
 2. Noppies legging (va.86)
 3. Noppies sweatpants (va.56)
 4. Noppies winterjas (va.86)
 5. Noppies shirt (va.86)
 6. Noppies jurk (va.86)

6X FAVORIETEN VOOR (BABY)JONGENS

Ook aan échte jongens is gedacht! En dan hebben we het niet alleen over het ontwerp, want ook comfort en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Noppies vindt dat kinderen onbezorgd naar opvang of school moeten kunnen gaan en lekker moeten kunnen buitenspelen. Of jouw kleine man nu zijn eerste stapjes zet of een potje voetbalt op het plaatselijk grasveld: kleding moet nooit een belemmering zijn. En denk je dan, hoe zit dat dan met die eerder genoemde zachte en comfortabele materialen? No worries, Noppies kleding is op alle fronten sterk genoeg om lekker in te spelen, ook voor jouw kleine avonturier! 🙂 So far voor de achtergrondinformatie, op naar de favorieten, waarbij de té toffe reversible sweater (4) absoluut niet onopgemerkt mag blijven!

 1. Noppies sweatpants (va.56)
 2. Noppies vest (va.50)
 3. Noppies denim overhemd (va.86)
 4. Noppies reversible sweater (va.86)
 5. Noppies jeans (va.86)
 6. Noppies sweater (va.50)

Welk nummertje is jouw favoriet? 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!