nOeser zomercollectie 2018: ‘Lost Boys’

Geïnspireerd op de avonturen van Peter Pan, Tinkerbell en de Lost Boys!

Merken met een duidelijke visie, we love it! nOeser gelooft in blijdschap, en dat zit in alle dingen om ons heen! Met het oog op het nieuwe seizoen kijken we reikhalzend uit naar de eerst zonnestralen en doen de eerste échte zomerse dagen in gedachten al hun intrede.

Leeft jouw little one het liefst in een wereld van zeemeerminnen, krokodillen en jungle-avonturen? Haal dan je hart op aan al het moois uit de nOeser zomercollectie 2018 en laat je inspireren.

Lost Boys

Onder de naam ‘’Lost Boys’’ presenteren zij een vernieuwende collectie geïnspireerd op de avonturen van Peter Pan, Tinkerbell en de Lost Boys.  Door de achtergrond van dichtbegroeide wouden, verlate stranden en diepe oceanen voelt je meteen de avontuurlijke vibes. Fantasievolle prints in een fris en tegelijk verrassend warm kleurenpallet zijn hier het prachtige resultaat van! Ga jij deze zomer voor lagune green, het opvallende totem red of juist on-trend kleuren als lagune sand & fairy pink? Wat jouw favoriete kleur ook is, alle items uit de nOeser zomercollectie 2018 laten zich onderling heel gemakkelijk mixen en matchen. Zo creëer je binnen een handomdraai een setje, maar dan toch nét even anders.

De hoofdrolspelers van deze zomer zijn terug te vinden in de prints Mermaids, Croco & Jungle en nodigen uit om gedragen te worden! Deze mooie en tegelijkertijd grappige prints prikkelen de fantasie van zowel jou als je kindje. ‘’Wat heeft de krokodil op je broek meegemaakt vandaag?’’ en  ‘’waar heeft de zeemeermin op je shirt vandaag gezwommen?’’ zijn vragen die je jouw youngster kunt stellen om het gesprek eens op een andere manier aan te gaan en te genieten van een momentje samen.

Be nutty, be nice, be nOeser

Uiteraard is nOeser ook dit seizoen trouw gebleven aan haar motto ‘’be nutty, be nice, be nOeser’’. nOeser gelooft dat kinderen de wereld het beste kunnen ontdekken door gekkigheid uit te halen, nutty dus! Met nOeser kies je voor biologische kleding, geproduceerd op een verantwoorde manier. Behoorlijk nice als je het ons vraagt, en wel zo fijn voor iedereen op deze aardbol. Als toevoeging op het vertrouwde – super zachte – biokatoen brengt nOeser dit seizoen ook een aantal luxe nieuwe stoffen. Natuurlijk zijn ook deze materialen GOTS gecertificeerd en voldoen ze daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen. Kiezen voor nOeser doe je dus heel bewust en met een aanbod van maat 50 tot en met 116 slaag je voor elke kleine avonturier!

Ga samen op avontuur shop de nieuwe nOeser zomercollectie 2018 hier!

 

 

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!