ADVENTURE IS CALLING!

Vandaag was dan eindelijk de lang verwachte lancering van de nieuwe wintercollectie van nOeser! De ontwerpers van nOeser lieten zich meeslepen door de betoverende natuur en
bijzondere dieren van Australië, oftewel ‘The Land of Plenty’. En één ding kan ik je garanderen met deze items kan jouw mini eindeloos avonturen beleven! So let’s go!

The Land of Plenty

Australië is een land dat tot de verbeelding spreekt van zowel grote als kleine avonturiers. En het toffe is: ook zonder vliegticket waan je je down under, want de nieuwe collectie van nOeser heeft een wel heel bijzondere inspiratiebron: de bijzondere dieren uit The Land of Plenty! Wilde dieren, oceanen, bergen, rotsen, tropische parken, bossen, meren en woestijnen: you name it! Én de prachtige natuur vormt dé basis voor de verschillende grafische designs, kleuren en structuren van de nieuwe wintercollectie van nOeser. And we love it!

It’s all about organic

Ook nOeser hoort thuis in het rijtje van duurzame kinderkledingmerken! De items worden ontworpen met liefde en uitsluitend gemaakt van gecertificeerde biologisch katoen. Daarmee zijn zij ook GOTS gecertificeerd. Note: Dit betekent dat de hippe items voor minimaal uit 70% uit biologische vezels bestaat. Zo geven ze niet alleen om jouw mini avonturier maar ook om de mensen die betrokken zijn bij het maken van deze toffe collecties.

Is jouw little one een dierenliefhebber in hart en nieren dan is deze collectie zeker een match, want nOeser neemt je mee naar een spannende wereld vol wollige wombats, mierenegels en eigenwijze kangoeroes.

Ga jij mee op ontdekkingsreis? Bekijk hier de nieuwe wintercollectie van nOeser! Happy shopping!

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!