Kinderkleding online shop

Be nutty, be nice, be nOeser

Dit zijn de steekwoorden waar nOeser voor staat. Zij geloven dat kinderen de wereld het beste kunnen ontdekken door gekkigheid uit te halen, vandaar “be Nutty”. De woorden “be Nice” omdat er wordt gewerkt met biologisch katoen en verantwoorde partners. nOeser vraagt aan kinderen wat zij mooi en interessant vinden en baseren daar hun ontwerpen op, aldus “be nOeser”. Deze drie woorden samen creëren een toffe, verantwoordelijke en unieke collectie. Wij zijn er dol op!

Birds en Bears

De wintercollectie van 2016 is geïnspireerd op de animatiefilm ‘Brother Bear’. In de prints zie je het avontuur, de liefde en humor van de film; stoere beren, gekleurde veertjes en grafische visjes. Voor de winter zijn er frisse en heldere kleuren gebruikt die je samen prima kan combineren. Kobaltblauw wordt gestyled met mintgroen en chocoladebruin; en felroze met lichtroze en mosterdgeel. nOeser biedt alles wat een baby nodig heeft van jumpsuits tot rompertjes en meer. Mix de schattige overslagvestjes met de stoere sweatbroekjes voor een comfortabele outfit; of ga voor makkelijk voor één van de playsuites met een grappige berenprint.

Ook fan van nOeser? Wij wel en zijn dan ook heel blij dat we vanaf aankomende winter nOeser gaan verkopen op Kixx Online.

Kinderkleding online shop