hoofd-blog-boof-en-mingo

Kleding die BOOF proof is en een trend waar we niet meer zonder kunnen!

Het merk BOOF is nu ook verkrijgbaar bij Kixx Online! De kleding van het merk BOOF is ‘speciaal’ voor de kids die houden van klimmen, rennen, kruipen, vallen en weer opstaan.  De slogan van BOOF is: Born this way!

Materiaal

De kleding is gemaakt van sterk materiaal waardoor jouw kids zonder zorgen kunnen ravotten. BOOF is een Nederlands merk en wordt handgemaakt in milieu-en mensvriendelijke omstandigheden.

De collectie

Heb jij stoere BOOFFIES thuis? Dan is dit merk echt wat voor jou! De collectie van BOOF bestaat uit stoere verschillende soorten jeans vanaf maat 92. Zo is er naast de skinny jeans ook een fijne jogg jeans in de collectie. Daarnaast zijn er toffe bomberjacks vanaf maat 86 verkrijgbaar in het bordeaux rood en leger groen, echte herfstkleuren!

333333

 1. BOOF rode bomber
 2. BOOF ombré spijkerjack
 3. BOOF groene bomber
 4. BOOF stoere jeans
 5. BOOF donkerblauwe jeans
 6. BOOF “mom” jeans

Daarnaast hebben we nog een mooi merk aan onze webshop mogen toevoegen! Het Nederlandse merk MINGO heeft Scandinavische roots en dat is terug te zien aan de unieke items!

Materiaal

De kleding is erg goed afgewerkt en heeft mooie details. De kleding van MINGO is zacht, unisex en comfortabel. Daarnaast kunnen de kids ook lekker hun gang gaan zo hebben de leggings  geborduurde patches op de knieën voor extra bescherming tijdens het spelen.

De collectie

De collectie van MINGO uit zich in eenvoudige, functionele en minimalistische ontwerpen. De collectie van MINGO bestaat uit basic items die het hele jaar gedragen kunnen worden! De items zijn verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 116. De streepjestrend mag in deze collectie zeker niet ontbreken langzamerhand kunnen we ook niet meer zonder de iconische zwarte-witte streepjes.

44444

 1. MINGO groene sweater
 2. MINGO donkere legging
 3. MINGO gele kniekousen
 4. MINGO gestreepte legging
 5. MINGO geel rokje