De baby home collectie van Noppies is een overload aan cuteness en vanaf nu te koop bij Kixx Online! Kijk je mee?

Noppies is een herkenbaar en onderscheidend merk, het is speel & vrolijk én favoriet van vele mommy’s. Naast de kledinglijn is er nu ook de baby home collectie van Noppies!

Pas op want je wordt in één oogopslag verliefd op deze nieuwe lijn van Noppies! De collectie bestaat o.a. uit gebreide ledikantdekentjes, slaapzakjes gevoerd met teddystof en comfortabele wiekdekens. Naast dat veel items hartstikke praktisch zijn draagt het ook bij aan de look & feel van de babykamer! Deze fijne essentials zijn verkrijgbaar in zachte kleuren zoals mintgroen en lichtroze. De nieuwe home collectie van Noppies is gemaakt van organische stoffen, zo draag je meteen bij aan een gezonde toekomst voor je kleintje!

Deze nieuwe lijn is een overload aan cuteness en vanaf nu te koop bij Kixx Online! Kijk je mee?

 

De baby home collectie van Noppies is gemaakt van extra zachte stof en ideaal voor jouw kleintje. Ben je benieuwd naar de hele collectie? Hier vind je alle items.

WINACTIE

Wij mogen 1x dit super leuke ledikantdekentje weggeven in de kleur darkgreen! De stof is zacht en soepel waardoor je met dit dekentje je kleintje gemakkelijk kunt instoppen.

What to do:

-Vertel ons in een reactie onder dit blogartikel wat je van deze nieuwe home collectie vindt!  En waarom je dit dekentje graag zou willen winnen.

-Volg je ons ook al op Facebook?  Zo blijf je op de hoogte van de leukste acties en de nieuwste collecties!

*Je kunt niet meer meedoen aan de winactie, de winnaar is persoonlijk benaderd!

 

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!