Adventures are forever! Deze zomer neemt Sproet & Sprout je mee op een roadtrip door New Mexico waar een decor van eindeloze woestijnen, stoffige weggetjes en oude bomen op je wacht. De zon verbleekt de kleuren tot pastel en het woestijnstof maakt dat zachtblauwe denimstoffen verweren. In het toffe kleurenpalet zie je naast een basis van zwart en wit onder meer chilipeperrood en violet terug, wat zorgt voor de ultieme American vintage feels!

Ook deze zomer barst de collectie uit z’n voegen van de toffe illustraties als chilipepers en vintage caravans, die zoals altijd met de hand zijn getekend: exact datgene waar Sproet & Sprout bekend om staat. Toffe quotes als ‘Holy Guacamoly’ en ‘Nacho Macho’ zorgen voor een vette knipoog: Mexicaanser kan niet!

Top picks voor dit seizoen? De lange rok met violetkleurige streep voor de meisjes en het unisex draagbare shirt met de quote ‘Holy Guacamoly’,

Let’s drive ‘till sunset, eat taco’s and find motels to sleep!About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!