Adventures are forever! Deze zomer neemt Sproet & Sprout je mee op een roadtrip door New Mexico waar een decor van eindeloze woestijnen, stoffige weggetjes en oude bomen op je wacht. De zon verbleekt de kleuren tot pastel en het woestijnstof maakt dat zachtblauwe denimstoffen verweren. In het toffe kleurenpalet zie je naast een basis van zwart en wit onder meer chilipeperrood en violet terug, wat zorgt voor de ultieme American vintage feels!

Ook deze zomer barst de collectie uit z’n voegen van de toffe illustraties als chilipepers en vintage caravans, die zoals altijd met de hand zijn getekend: exact datgene waar Sproet & Sprout bekend om staat. Toffe quotes als ‘Holy Guacamoly’ en ‘Nacho Macho’ zorgen voor een vette knipoog: Mexicaanser kan niet!

Top picks voor dit seizoen? De lange rok met violetkleurige streep voor de meisjes en het unisex draagbare shirt met de quote ‘Holy Guacamoly’,

Let’s drive ‘till sunset, eat taco’s and find motels to sleep!About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!