CALLING ALL NEWBORN PARENTS!

Op zoek naar de perfecte outfit voor jouw little one? En dan bij voorkeur een setje dat je niet bij het gros van de newborns terug ziet? Eens in de zoveel tijd tref je een merk waar je instant verliefd op wordt. Zo’n merk dat iets herkenbaars, maar ook iets vernieuwends heeft en juist daarom je aandacht trekt. Play Up is zo’n merk dat je direct in je hart sluit.

Voor mij is het weer eens goed raak, en daar hoef ik niet eens zelf een newborn voor in huis te hebben 😉 Dus ook al heb je geen kleintje thuis, hang in there, want met dit merk zit je ook voor kraamcadeautjes meer dan goed!

THINK SMALL, THINK PLAY UP!

Klaar voor de kennismaking? Meet Play Up: een Portugees merk met kwalitatieve basics voor kindjes vanaf 3 maanden. Play Up is 12 jaar geleden opgericht door een Portugese familie die meer dan 30 jaar ervaring in de textielindustrie wilde omzetten in iets tastbaars. Het klassieke assortiment is tot stand gekomen met veel aandacht voor de afwerking en voorzien van leuke details: dit geeft de items nét dat beetje extra. Veel items zijn unisex draagbaar én laten zich onderling perfect combineren. Win-win dus! Ook fijn is dat je zodoende als zwangere niet hoeft te wachten tot het geslacht van je kindje bekend is, maar gewoon lekker los kunt gaan met shoppen! Want eerlijk, dat is voor velen toch echt wel een van dé favoriete bezigheden gedurende de zwangerschap 😉

Fijne stoffen, mooie prints en comfortabele pasvormen: Play Up has it all. Juist over de dingen die voor een newborn extra belangrijk zijn denken ze bij Play Up zorgvuldig na. Want net als jij gaat Play Up voor het allerbeste voor je kindje. Ready for some serious shopping? Check de nieuwe wintercollectie hier!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!