De creatieve mommy’s achter dit mooie merk hebben weer een fantastische collectie ontworpen met mooie warme kleurtinten en natuurlijk de tofste printjes! En zoals we van Ammehoela gewend zijn staat er ook dit keer weer een thema centraal waarin kids spelenderwijs in aanraking komen met de verschillende aspecten van onze leefomgeving. Kijk je mee?

Warmte. Zoiets waar de wereld wel een beetje meer van kan gebruiken. En dan niet zoiets als global warming, maar de warmte die jij als persoon uit kunt dragen. Met die filosofie in gedachten brengt Ammehoela dit seizoen een collectie vol warmte én cozyness. Exact datgene waar je in de herfst én winter behoefte aan hebt als je het ons vraagt!

Wat we veel terugzien in de collectie? Handgeverfde prints, rijke stoffen en comfortabele fits in aardse tinten.

De nieuwe collectie die de naam ‘ONE LOVE’ draagt zit weer barstensvol pareltjes! Met zoveel leuks blijft kiezen lastig, maar om toch een aantal items uit te kunnen lichten ben ik na veel wikken en wegen tot een shortlist gekomen. Ready?

  1. Dit item is in elke collectie van Ammehoela rázend populair, dus ook dit seizoen kon de Jax sweatpants niet achterblijven! Dit keer zie je dit exemplaar in verschillende kleuren en prints terug en is gegarandeerd de musthave in de kast van jouw boy, so get it before it’s gone!
  2. Op zoek naar een fashionable en stoer exemplaar voor jouw mini fashionista? Ga dan voor het coduroy rokje Flynn in een mooie bruintint waar je eindeloos mee kunt mixen en matchen!
  3. Onmisbaar in ieders garderobe én good for any occasion: de sweater! Ammehoela heeft er deze winter plenty, maar de Rocky sweater in de kleur roestbruin verdient een speciale benoeming.

Spread the warmth with Ammehoela’s ONE LOVE collection!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!