Name It

De Name It kerstcollectie

Het voelt nog zo ver maar over ruim een maandje is het alweer kerst, dan nog een keer knipperen met je ogen en het nieuwe jaar is begonnen. De feestdagen vragen altijd enige voorbereidingen, denk aan cadeautjes inpakken, gedichten schrijven en voorbereiden op al dat lekkere eten. Maar de grootste voorbereiding is toch wel een feestelijke outfit! Om last minute stress te voorkomen is dit het juiste moment om de jacht te openen naar die perfecte jurk voor de kerstdagen en dat glimmende overhemd voor oudejaarsavond.

Omdat de feestdagen al genoeg kosten shop ik altijd graag een kerstoutfit bij Name It. Hier zie je hippe kerstoutfits, voor klein en groot, met budget prijsjes. Name It biedt voor ieder wat wils, van foute kersttruien tot items vol met pailletjes en glitters.

Wil je deze feestdagen over de top? Combineer dan een glitterdress met een fluffy gilet voor de girls en voor de boys een stoer gilet met een super schattig strikje. Liever cosy deze kerst? Kies dan voor zo’n super foute trui, die eigenlijk wel heel leuk is 😉 Name It biedt drie varianten: groen, rood of blauw; welke past bij jou?

Of mix and match glitter met cosy: een glitter tule rokje met een goed foute trui erboven. Maak de look af met een glanzende maillot met daaronder een paar stoere boots. Als klap op de vuurpijl steek je een feestelijke diadeem in het haar en party on!

Om het nog iets makkelijker te maken hebben we hieronder wat inspiratie foto’s geplaatst. Zo kan je alvast wegdromen bij deze mooie kerstplaatjes of heb jij je keuze al gemaakt? Creëer dan jouw favoriete kerstoutfit!

Name ItName ItName ItName It

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!