De Moodstreet zomercollectie neemt ons mee naar het zwoele Cuba

Moodstreet zomercollectie

Moodstreet zomercollectie 2017

Dit keer reizen we samen met de Moodstreet zomercollectie door het exotische Cuba. De collectie straalt een en al ‘summer in the city’ uit. De havanna’s en tropische prints in prachtige kleuren laten ons verlangen naar het zwoele straatleven waar salsa dansen de normaalste zaak van de wereld is. Dus leun relaxed achterover en reis mee naar het Cubaanse straatleven.

De kleine meisjes dansen de salsa in girly maxi jurkjes met stoere spijkerjasjes of zwierige plooirokjes met een comfy tee. De prints zijn fruitig en zomers met een vrolijke knipoog. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit oud roze en intens blauw. De Moodstreet zomercollectie voor de boys is eigenwijs en toont lef; een collectie voor de echte Cubaanse jongens. De vintage kleuren matchen perfect met elkaar en de jungleprints wisselen af van animal- tot exotische prints met een subtiele touch naar baseball.

Naast dat de Moodstreet zomercollectie er mooi en eigenzinnig uitziet is Moodstreet druk bezig om de gehele collectie ECO-vriendelijk te maken. Bepaalde artikelen zijn dit al, deze herken je aan het aparte bio label. En dit is nog maar het begin want zo langzaam vergroent heel Moodstreet. Voor deze artikelen zijn duurzame stoffen gebruikt die goed zijn voor het milieu en voor de mens. Hip en verantwoord! Love it.

Wil jij je ook wanen in de Cubaanse straten? De salsa dansen op romantische gitaarmuziek? Bekijk dan de toffe items van de Moodstreet zomercollectie.

Moodstreet zomercollectie Moodstreet zomercollectie Moodstreet zomercollectie Moodstreet zomercollectie Moodstreet zomercollectie