Siciliaanse invloeden bij de zomercollectie van Moodstreet

De nieuwste zomercollectie van het Nederlandse merk Moodstreet is geïnspireerd op het Italiaanse eiland Sicilië. Tradities, oude gebouwen en lekker veel zon! Bij deze collectie kan je heerlijk wegdromen naar de karakteristieke dorpjes en warme stranden. Let the sun shine!

Macho Moodstreetboys

Voor de jongens hebben ze zich laten inspireren door de nonchalante stijl van de Italiaanse boys. Stoere bermuda’s gecombineerd met toffe shirts met prints van old school sportauto’s of leuke teksten zoals “Ciao Bella”. Het verwassen blauw loopt als een rode draad door de collectie en past perfect bij het roestrood en retro groen.

Bella Chica’s

De meidencollectie is een grote tropische verrassing. ‘Pretty flower’ rokjes, tops met vintageprints en jumpsuits. We love it!
Deze zomer wordt de trendkleur pastel gecombineerd met het altijd vrolijke neon. Door de spetterende Moodstreet items loopt jouw kleine meid erbij als een echte chica tijdens de warme zomerdagen.

> Wij zijn helemaal weg van de zomercollectie van Moodstreet, jij ook?

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!