Een groot compliment voor de Moodstreet babycollectie

Moodstreet babycollectie

De Moodstreet babycollectie

Vandaag is het complimentendag en van dit moment willen wij graag gebruik maken om een compliment te geven aan de Moodstreet babycollectie! Dit seizoen bestaat de collectie uit zoete tintjes, lieve prints en knuffelbare stoffen. ‘Zo super zoetjes’  Maar naast het feit dat de Moodstreet babycollectie 100% knuffelbaar is (wat al een compliment waard is), zijn de artikelen met een GOTS label geproduceerd.

Wat is een GOTS label nu precies? Dit betekend dat de gehele productie maatschappelijk verantwoord is, vanaf het katoenplantje tot aan de verpakking. Tijdens het verbouwen van biologisch katoen worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt of gemanipuleerde zaden. Doordat er beter gebruik wordt gemaakt van water gaan er minder broeikasgassen de lucht in. Dit is een mooi begin om het klimaat verandering te bestrijden, beter voor de waterschaarste in India en uiteraard voor het kostbare land.

Waar biologisch vroeger een stoffig imago had, is het nu juist hip! Dit is ook wat de Moodstreet babycollectie uitstraalt. Het kleurenpalet is zacht; de tinten vintage blauw, mint groen, girly roze en gemêleerd grijs matchen goed. Subtiele all-over- en lieve quote-prints maken het plaatje compleet.

Moodstreet heeft speciaal voor deze babylijn een mascotte; The Little Wise One. Dit schattige knuffeltje, die gemaakt is van gerecyclede stoffen uit oude kleding, vertelt het verhaal met een vrolijke knipoog. Om het cirkeltje rond te maken is deze kleine wise one te koop en gaat het geld van de opbrengst naar een weeshuis in Zuid India, daardoor krijgen de kinderen daar de toekomst die ze verdienen! ‘Go Moodstreet’ Dit verdient een mega groot compliment 🙂

Ontdek hier alle zoete items van de Moodstreet babycollectie.

Moodstreet babycollectieMoodstreet babycollectieMoodstreet babycollectieMoodstreet babycollectieMoodstreet babycollectieMoodstreet babycollectie