Gastblog Frederieke: Molo zomercollectie

Le Big wintercollectieDe winter- en zomercollecties lopen in de kindermode niet helemaal gelijk met hoe het echte weer buiten is. Soms lijkt het wat onlogisch. Stel je bijvoorbeeld maar eens voor dat je eind juli als het hartje zomer is, naar de winkel gaat om een super dikke en warme winterjas te scoren. En terwijl het op dit moment buiten ijzig koud begint te worden en je misschien wel heel erg verlangt naar een outfit die bestaat uit meerdere laagjes én een kop warme chocomel met warme slagroom, komen de badpakjes, bikini’s en leuke zomerjurkjes je nu alweer tegemoet. Een beetje krom aan de ene kant, maar ach, het heeft toch ook écht z’n voordelen vind ik! Doordat collecties vroeg binnen komen ben je altijd goed voorbereid op het weer. Verder zijn veel items van de zomercollectie prima in de winter te dragen. Mix én matchen maar. En we zijn toch allemaal dol op nieuwe spulletjes en nieuwe collecties?!? Ik kijk er altijd erg naar uit, naar het nieuwe mode seizoen en hoe eerder al het leuke nieuwe spul binnenkomt, des te beter 🙂

 

We schieten het nieuwe zomerseizoen af met de Molo zomercollectie! Dit Deense merk is razend populair! Dit komt omdat dit merk niet alleen kwaliteit brengt, maar ook super originele prints! Hoewel Scandinavische merken vaak bekend staan om hun minimalistische stijl, gooit molo het (grotendeels) over een heel andere boeg. Opvallen zul je! In de nieuwe kinderkleding van de Molo zomercollectie zien we weer fantasierijke over-all prints. Deze combineer je gerust met elkaar, print op print is zeker okey als dit past bij jouw zoon of dochter. Trouwens, misschien denk je veel te druk voor jouw zoon of dochter, maar écht, kinderen kunnen zoveel hebben. Vaak meer dan je denkt. Combineren dus maar!

Molo zomercollectie Molo zomercollectie

Ik wil nog even een paar items uitlichten die er voor mij uitspringen, niet om hun drukke print, maar om de stijl! Zo vind ik de blauwe kobalt sweater de bom. Vraag me niet waarom! Gewoon een gevoel van perfectie, de kleur, het lettertype. Ook het jeans jack springt er voor mij uit, wauw wat is ie gaaf!! Leuk met een witte blouse eronder, of een stoere trui. Maar ook het grijs met zwarte jurkje, ja daar zie ik mijn meisje zo in lopen!! Sneakers eronder, printlegging en een warm vest. Ja want voorlopig….. 😉 Brrr! Have fun shopping!

Welke is jouw favoriet? Ik ben erg benieuwd welk item er voor jou uitspringt in de nieuwe Molo zomercollectie.

Laat je het even weten?  -♡X- Free

Molo hooded sweatvestMolo ‘animal’ rugtasMolo jurk/tuniekMolo sweatpants BOYMolo jurkMolo sweater BOYMolo sokkenMolo bikiniMolo ‘S.F.’ sweater BOYMolo jeansjas/jack

Molo zomercollectie 2016

About Frederieke Wieberdink

Frederieke Wieberdink (32) kinderstyliste en oprichtster van Kindermodeblog.nl. Schrijft al ruim vier jaar elke dag over kindermode en de laatste kindermode trends. Runt daarnaast ook nog de site www.mamaglossy.nl en de app Ruiljekleertjes.