Smul weg bij de de Molo zomercollectie

Molo zomercollectie

Molo zomercollectie 2017

Wie gek is op dieren, houdt van de Molo zomercollectie. Terwijl ik elk jaar denk dat de collectie niet te overtreffen is, krijgt Molo het voor elkaar om mij weer te verrassen. Niet alleen door de meest hippe prints, want laten we eerlijk zijn, deze zijn toch fantastisch maar ook de variatie in de verschillende soorten modellen maakt mij blij.

Bij de meiden is de Molo zomercollectie net een overheerlijk snoepje, rechtstreeks uit de snoepwinkel! De ijsjesprints zijn zo levensecht dat het water gelijk in je mond loopt. Geen zoetekauw? No worry, de Molo zomercollectie biedt nog veel meer; tropische vogels, kleurrijke vissen, kafferende teckels of funky lama’s en stuk voor stuk zijn de prints echte eyecatchers. Mix and match een hippe Molo outfit door middel van een heerlijke comfy sweater op een stoer klokkend rokje. Maak de set af met een paar printed sokjes en een toffe cap. Eigenwijs maar girly!

Molo is dit seizoen voor de jongens een andere weg ingeslagen, we love it! Naast de fotoprints zien we deze zomer ook veel getekende prints. Eén van mijn favoriete items is het vintage blauwe T-shirt met daarop getekende doodskoppen. Gewaagd? Welnee, de doodskoppen zijn zo getekend dat ze tevens een kindvriendelijke uitstraling hebben. Naast doodskoppen speelt gamen een grote rol deze zomer. Is jouw zoon een game liefhebber? Dan wordt hij vast blij van de controller- en cyberprints; speel jij een spelletje met Molo mee?

Molo shirtMolo jurkMolo sweaterMolo rokMolo sweatpantsMolo rugtasMolo jurkMolo shirtMolo shirtMolo sweater

Molo zomercollectie