Kinderkleding online shop

Floral staat dit seizoen in volle bloei

De modetrend Floral is één van onze favoriete trends voor aankomende zomer; de kleurrijke motieven brengen ons in de zomerse sferen. Voorheen zag je de vrolijke bloemen voornamelijk bij de meisjes in de collectie maar aankomende zomer kunnen ook de ‘stoere boys’ de bloemetjes buiten zetten. Maar hoe creëer je nu een hippe look met al die verschillende bloemen? Hieronder een aantal tips voor een eigenwijze outfit voor jouw zoon of dochter.

Keep It Short & Simple

Creëer een trendy look door te kiezen voor één kledingstuk met een bloemenprint; laat deze eruit knallen door het rustig af te stijlen. Combineer een jurk met een vintage flower-print met een ‘effen‘ legging of een funky cactusbroek met een ‘eenvoudige’ sweater. Op deze manier laat je het floral item extra opvallen; maar blijft de outfit toch rustig.

Mix it all

Voor de ‘kleine durfallen’ hebben wij goed nieuws. Want dit seizoen mag je de hippe bloemetjes mixen met een andere toffe prints; denk aan animal- of grafisch prints, kies voor datgene waar jouw voorkeur ligt. Ga je voor deze match, neem dan wel twee ‘rustigere’ printjes om de outfit te rocken.

 kinderkleding online shop

Too many flowers

Is jouw dochter of zoon niet echt een bloemenfan? Combineer de outfit dan met een floral accessoire. Schattige haarbandjes, stoere cactuspetten of gave rugtassen; op deze manier krijgt de outfit toch een bloemrijke touch.kinderkleding online shop

Win een floral sweater van Jake Fischer

Mist jouw dochter nog een echte ‘floral eyecatcher’ in haar kledingkast? Dan moet je zeker meedoen met deze winactie! Geef in een reactie hieronder de maat van jouw dochter door; laat je reactie uiterlijk 29 maart achter en wie weet win jij de onderstaande sweater van Jake Fischer.

De winactie is inmiddels beëindigd en Renate Bos is de gelukkige winnaar! 

kinderkleding online shop