kinderkledin online shop

Party in the USA

De bekende stars and stripes zijn al een tijdje een ‘hot’ in het modebeeld. Voorheen zagen we het voornamelijk op de T-shirts maar de rage komt terug op steeds meer verschillende soorten kledingstukken. De Amerikaanse vlag verschijnt nu ook op ondergoed, jasjes, zwemkleding en zelfs op sneakers. Zelf zijn wij gek op deze stoere trend en zijn dan ook blij dat we het bij steeds meer merken ‘spotten’ in de zomercollecties van 2015.

kinderkleding online shop

Mix the stars and stripes.

De grote vraag is: hoe draag je deze print nou eigenlijk? Voor een stoere look combineer je het loose fit shirt van Gsus met een Levi’s 511 jeans en een gaaf spijkergiletje. Mix it up! Liever een klein Amerikaans detail in je outfit? Ga dan voor funky sneakers zoals die van Pepe Jeans, subtiel maar toch trendy. Houd jij echt van de traditionele Amerikaanse vlag? Dan geven wij als tip de ‘stars and stripes’ trui van Levi’s, deze tijdloze trui is een echte eyecatcher!

kinderkleding online shop

Red, white and blue

Voor diegene die de Amerikaanse vlag al een beetje saai vindt is er goed nieuws! Want de kleuren ‘red, white en blue’ komen dit seizoen ook geregeld voor als de Engelse vlag; stoere tees van  American Outfitters en Claesen’s voor de boys en toffe jurkjes en zwemkleding bij Pepe Jeans voor de meisjes. De Union Jack is super trendy en geeft je outfit wat Engelse klasse zonder suf te worden.

Bekijk al onze stars and stripes items hier.

kinderkleding online shop