”IN AN EVER EVOLVING WORLD, WE TURN TO THE BASICS.”

Launch time! It’s the season! Deze tijd van het jaar hoppen we van lancering naar lancering en ik kan je vertellen: dat gaat nooit vervelen! Verandering is tenslotte het enige constante in de wereld, en als die verandering met enige regelmaat ook de kledingkast van mij of mijn dochter omvat ben ik de laatste die zich hier tegen verzet! 😉  Scroll snel verder voor de nieuwe MINGO AW18 collectie!

Een aantal jaar terug was daar ineens MINGO. Een hip, vernieuwend en simplistisch kledingmerk met een collectie gekenmerkt door eenvoud: zwart, wit, streepjes, stipjes en een handjevol kleuren per seizoen. Ondertussen bewijst MINGO al jaren dat basic alles behalve saai hoeft te zijn. Dat een goede basis juist een fijne houvast vormt in een wereld waarin zoveel kan én verwacht kan worden. Bij de totstandkoming van het merk is uitgegaan van datgene wat kinderen écht nodig hebben. En het antwoord op die vraag blijkt verrassend simpel: liefde en comfort. De vrijheid om te spelen en dromen.

Bij MINGO vind je dan ook de meest tijdloze en comfortabele items voor jouw little one die je naar hartenlust kunt mixen en matchen: zowel met andere MINGO items als een statement piece van een ander merkje! Tel daarbij een fantastische kwaliteit stof – die ook na intensief gebruik mooi blijft –, dé perfecte pasvorm en een goed gevoel ten aanzien van hun visie op en je liefde voor dit Nederlandse merk met Scandinavische roots is instant aangewakkerd 😉 Ook niet geheel onbelangrijk: als je eenmaal fan bent kun je voorlopig wel even vooruit, want MINGO past kids van 0 tot 12 jaar!

Back to the launch, want van deze collectie word je blij, of je nu voor kleur gaat of niet! Monochrome tinten aangevuld met warme winterkleuren als duck green, raspberry en light mahoney voeren de boventoon deze winter en komen dan ook in vele varianten terug. Legging, jogger, rokje, longsleeve of sweater: het fijne van MINGO is dat jouw favoriete item over het algemeen in heel veel kleuren verkrijgbaar is. Combineren was nog makkelijk, of kiezen zo lastig: het is maar net hoe je het ziet 😉

Enough said! De lancering van de MINGO AW18 collectie is as we speak een feit en dat belooft weer veel goeds! Kijk je mee naar de fantastische sfeerbeelden?

Happy shopping!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!