De meivakantie, je zou het bijna vergeten nu we al 5 weken onze dagen vullen met thuiswerken en homeschooling. De kids waren al thuis, maar nu zijn ze ook vrij. Hoe je er ondanks alle maatregelen toch een fijne vakantie van kunt maken? Kixx is here to help! Met onderstaande tips & tricks beleef jij een gezellige én stijlvolle vakantie!

Het allerbeste aan die meivakantie als je het ons vraagt? 😉 2 weken vrij-af van die spagaat tussen werk en de kids. Én eindelijk eens de tijd om er voor te zorgen dat ze met goedgevulde kledingkasten de zomer in gaan. Met code SCHOOL15 shop je nu alles* uit de zomercollectie met maar liefst 15% korting. Kadootje van Kixx, voor jou. Juist nu. 

1. PLAYA DEL CASA

Met een opblaasbaar zwembad, een toffe tipitent of een fijne hangmat is jouw tuin the place to be deze meivakantie. Zwemkleding aan en gaan!

2. FILM FESTIVAL

Trek de meest comfortabele kleding uit de kast, maak zelf popcorn en snacks, schenk een verfrissend drankje in en kies samen (of om beurten) een film. Perfect voor een luie middag, als avondprogramma of op een regenachtige dag. 

3. HOUSEPARTY

Kies een fijne playlist via YouTube of Spotify, kleed je om in een feestelijke maar dansbare outfit en show je moves! Niets zo ontspannend en bevrijdend om samen te dansen én zingen. En ben je bang dat je buren het horen, doe het dan vooral binnen 😉

4. PICKNICK IN EIGEN PARK

All you need is een kingsize kleedje, gesmeerde broodjes, en thermoskan met drinken en een paar zonnestralen. Geniet van het buiten zijn in eigen tuin of in het park in de buurt – als de ruimte en afstand dat toelaten.

5. FABULOUS FOTOSHOOT

Vraag je kids een outfit aan te trekken waarin ze zich op en top zichzelf voelen en maak foto’s van elkaar. Nu een leuke activiteit, later een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd. En je zult zien dat ze zullen stralen: want dat is wat je doet als je kunt laten zien wie je bent! 

Hoe je het ook inricht, maak er iets van deze weken! Aan het weer zal het in ieder geval niet gaan liggen!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!