Ammehoela: comfort, fun & duurzaam!

Op dit moment zijn er +200 merken verkrijgbaar bij ons in de webshop maar met zoveel leuke merken in de kindermode blijven we groeien en uitbreiden. In dit nieuwe jaar mogen we weer een aantal toffe merken toevoegen aan dit lijstje en dat betekent dat er heel veel leuks op je te wachten staat. Tijd om een van deze nieuwe merken uit te lichten: meet Ammehoela!  Natuurlijk mag een kleine preview van deze nieuwe collecties niet ontbreken om alvast in de mood te komen! Lees je mee?

Dutch Design

Dit Nederlandse kinderkledingmerk staat voor comfort, fun en duurzaamheid! Alle producten zijn dan ook gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd. Note: Dit betekent dat de hippe items voor minimaal uit 70% uit biologische vezels bestaat. Zo geven ze niet alleen om jouw kleine Ammehoela maar ook om de mensen die betrokken zijn bij het maken van deze toffe collecties. Dat maakt dit merk extra uniek en weerspiegelt de slogan ‘Go your own way’.

Unisex kinderkleding

Iedere collectie is ontworpen voor nieuwsgierige kids van 0-10 jaar oud, die elke dag een stukje van de wereld ontdekken en een tikkeltje eigenzinnig zijn. Ben je fan van unisex kinderkleding? Dan mag dit Nederlandse unisex merk niet op je lijstje ontbreken! Want een ding is zeker, dit ga je leuk vinden! De collectie is kleurrijk en bestaat uit de leukste patroontjes! Een nieuwe look heb je dan ook zo gecreëerd want de collectie is ideaal om te mixen en matchen.

Ben jij net zo enthousiast geworden als ons? Dan heb ik goed nieuws want de nieuwe collectie van Ammehoela is binnenkort te vinden in de webshop! Benieuwd naar de andere merken die we dit jaar mogen toevoegen aan de webshop? Houd dan onze blog in de gaten en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties!