Sportief en kleurrijk de MEES zomercollectie

Mees zomercollectie

Mees zomercollectie 2017

Een gezonde en verantwoorde levensstijl is niet meer weg te denken in 2017. De sportkleding wordt steeds hipper en de ‘gewone’ collecties worden steeds sportiever. Zo is de sweatpants en hoody al een aantal seizoenen niet meer weg te denken. Zo ontstaan er steeds meer sportieve merken, zoals MEES. De MEES zomercollectie heeft een sporty uitstraling met een dikke knipoog naar het ‘preppy’ stijltje; speciaal ontworpen voor kids met een sportieve leefstijl die graag comfortabele en kwalitatieve kleding dragen.

Zoals elk seizoen is de MEES collectie kleurrijk en vrolijk! Hippe sweats met gave prints, quotes en nummers. Toffe T-shirts, sweatpants en jurkjes combineer je in een handomdraai met elkaar. Het ‘preppy’ gevoel zit hem in de stijlvolle polo’s en het horizontale streepprintje. Voor de MEES zomercollectie is gebruik gemaakt van de kleuren kanariegeel, meisjes roze, grasgroen en helderblauw. Deze bonte kleuren vormen een gezellig geheel, heerlijk tijdens deze dagen die aanvoelen als lente.

Creëer een Amerikaanse sportieve look voor jouw zoon met een stoere sweatshort die je combineert met een comfortabele sweater of een bijpassende Tee! Meiden stelen de show in één van de hippe sweatdresses met easy going sneakers of een all-over printed tanktop met een korte sweatpants. De MEES zomercollectie is beschikbaar vanaf maat 116 tot en met maat 176.

Is jouw zoon of dochter gek van kleur en houdt hij/zij van sportieve items? Ontdek dan hier de hippe items van de MEES zomercollectie.

Mees zomercollectie   Mees zomercollectie Mees zomercollectie  Mees zomercollectie  Mees zomercollectie Mees zomercollectie