De zomer begint met de Little Miss Juliette zomercollectie

Little Miss Juliette zomercollectie

Little Miss Juliette zomercollectie

De één na de andere zomercollectie wordt uitgeleverd. Zo staat de eerste levering van de Little Miss Juliette zomercollectie ook alweer voor de deur! Zoals we van Little Miss Juliette gewend zijn, is ook dit seizoen de collectie weer een plaatje. Hippe prints en bonte kleuren creëren een prachtig zomers beeld voor aankomende zomer.

De Little Miss Juliette zomercollectie straalt één en al fun uit! De combinatie van eigenwijze items, prints en materialen bezorgt iedereen een glimlach. Dat is toch wat we willen, smile 🙂 De kinderkleding collectie heeft vintage invloeden en bestaat grotendeels uit comfortabele modellen en materialen. Comfy shorts of sweatrokjes mix je met hippe tees met daar overheen een funky spijkerjasje. Of gaat je voorkeur uit naar een toffe maxi dress? Ook deze combineer je met een spijkerjasje voor een toffe look.

De printjes variëren in de Little Miss Juliette zomercollectie van eigenzinnige panter- , fruitige ananas- en kissable lippenprintjes! Waar voorheen geen printjes met elkaar gemixt mochten worden mag je nu los met allemaal verschillende prints. Tijgers met veren of strepen met cactussen, do it! Met als klap op de vuurpijl de stoere kniekousen.

Wat vind jij van de Little Miss Juliette zomercollectie? Bekijk ‘m hier.

Little Miss Juliette zomercollectieLittle Miss Juliette zomercollectie Little Miss Juliette zomercollectie Little Miss Juliette zomercollectie