Little Indian kinderkleding online

Let dreams run wild, be brave enough to follow

Op De Kleine Fabriek spotten wij het stoere merk Little Indians en wij werden gelijk enthousiast! Rustige kleurencombinaties worden gemixt met grafische printjes, wat voor een funky uitstraling zorgt. Wij zijn dan ook blij om deze schoentjes in ons assortiment te mogen verwelkomen.

Er waren eens… two little indians

Zoals je al verwacht is het merk geïnspireerd op twee kleine indiaantjes, en de verhalen van hun zoektocht naar de afstammelingen. De prachtige collectie van Little Indians is gemaakt van zacht en fijn materiaal, voor baby’s van 0 tot en met 2 jaar. De schoentjes zijn van soepel suède  en van binnen afgewerkt met wool lining.

Little Indian kinderkleding online

Ruige printjes

Naast de goede kwaliteit van de schoentjes zien ze er ook super tof uit! Er zijn veel verschillende printjes, stoere camouflagevlekken, subtiele tijgerstippen en ‘Black and White’ zebrastrepen. So Sweet!

Houd je het liever iets rustiger, dan zijn er de ‘basic’ schoentjes, deze variëren van beige tot donker antraciet. Combineer de fijne schoentjes met een funny printed sweatbroekje en een gekke top voor een trendy outfit.

> Bekijk de schoenen van Little Indians

Little Indian kinderkleding online