Little 10days zomercollectie 2018: playful en un­expected

Ben jij ook toe aan nieuwe kidsfashion inspiratie? Dan heb ik goed nieuws want de nieuwe chapters van Little 10days komen eraan! De Little 10days zomercollectie 2018 neemt je mee naar zomerse vibes, de leukste lookjes en de nieuwste trends!

Little 10days presenteert haar nieuwe story en chapters voor 2018 en ik kan je nu alvast vertellen dat je daar erg blij van gaat worden! Fijne combinaties die nét even anders zijn en vooral de eigen style van het merk waardoor je altijd een unieke outfit kunt creëren! Ben jij klaar voor een seizoen vol nieuwe chapters? Lees dan snel verder.

10th Birthday

De nieuwe zomercollectie van het Amsterdamse kids label is geïnspireerd op haar 10 jarig bestaan. Ze zette zich 10 jaar geleden in the picture door de unieke combinaties tussen verschillende stijlen die nét even anders zijn dan normaal. Het resultaat van de nieuwe collectie is wederom playful en un­expected en wij zij dan ook meteen weer fan!

Collectie & trends

De nieuwe 2018 story en chapters worden gekenmerkt door een verfrissend en tegelijkertijd spannend kleurenpallet: diepe, heldere en ba­sis kleuren waardoor je eindeloos kunt mixen & matchen. Daarnaast zien we veel soorten streepjes, verrassende materialen en metallics waardoor dit merk er wederom in is geslaagd hun ontastbare ‘je-ne-sais-quoi’ neer te zetten. De herkenbare oversized items zien we ook weer terug in verschillende uitvoeringen. Opvallend is de variatie in het gebruik van de fijne sweatstofjes, zo zien we nieuwe sweat-vormen als blousjes, spaghettitops en wijde rokken. Zo stijl je jouw mini-me comfy en fashionable en dat is wel net zo fijn!

Chapters

Elk chapter bevat een paar sweat styles die aansluiten bij het specifieke chapter thema daarnaast bevat elk chapter ook weer een aantal unisex items. Erg fijn voor de praktisch ingestelde mama’s want zo kun je spelen met de garderobes van je kids én kunnen items makkelijk worden doorgegeven.  In de  Little 10days zomercollectie 2018 zien we vooral veel non-colors, strepen, leopard prints, logo/ tekst gebruik, eigenwijze kleuren- en stoffencombinaties!

Van de 4 chapters dit seizoen staan de eerste twee al op je te wachten in de webshop. Neem hier meteen een kijkje bij de nieuwste items. Daarnaast hebben we de leukste styles voor je op een rijtje gezet, benieuwd? Scroll dan snel door naar beneden.

CHAPTER 12 | TEASER COLLECTION
December, 2017 – De introductie van de nieuwe chapters en story. Gekenmerkt door basiskleuren bone, black, white, grey melee. Een mix van strepen, contrasten, geel en mosterd tinten, rood/roze wijntinten, brons.

CHAPTER 1 | NEW CLASSICS

Januari, 2018 – een sterk zwart – wit thema in combinatie met een aantal prints – fris en sporty.

CHAPTER 2 | CLUB LITTLE10DAYS

Februari, 2018 – alle soorten strepen – dik, dun, smal, breed – veel blauwtinten gemixt met zwart en wit. Linnen, crêpe jerseys, open en slub fleece, ruches en metallics.

CHAPTER 3 | HAPPINESS

Maart, 2018 – dit thema staat in het teken van de zon – geel, all over prints, strepen in nieuwe kleu­ren, gewassen jerseys, lichte wol soorten gemixt met sweats en linnen.

 

 

 

 

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!