kinderkleding online shop

Kixx Online loves Bomba

Met veel blijdschap mogen wij zeggen dat Bomba een kleine ‘collectie’ speciaal voor Kixx Online en Olliewood heeft ontworpen. Wij zijn zo trots! De vijf pareltjes sluiten perfect aan bij de huidige zomercollectie van Bomba en kan je dus prima onderling combineren.

Vrolijk en hip

Eén van de pareltjes is het ‘girly’ roze T-shirt , met de vrolijke tekst Happy Days. Deze is afgewerkt met een snoezig kantje en een eigenwijs groen strikje aan de binnenkant. Je kan dit T-shirt combineren met het schattig gebloemde rokje, zo zet je een echte zomerse outfit neer. Voor de hele warme zomerdagen kan je de roze Tee inruilen voor de gele tricot top; met een smakelijke milkshake print. ‘Sweet Summer’

Sportief roze

Voor de ‘sporty’ girls is er een tof roze-wit gestreept jurkje, met een grappige fotoprint van een lammetje. De jurk is gemaakt van heerlijk zachte sweatstof waardoor het heel comfortabel draagt. Perfect! Op de koudere dagen combineer je de jurk met de zuurstokroze driekwart legging. Wil je de outfit echt laten rocken? Trek dan de felgekleurde sokken van de Bomba zomercollectie eronder aan. Let’s rock!

Benieuwd naar onze Limited Edition? Bekijk dan de kleine collectie hier.

kinderkleding online shop

kinderkleding online shop

kinderkleding online shop

kinderkleding online shop