Lill’g Treasures Zomercollectie

Een merk dat staat voor een unieke eigen stijl en duurzaamheid: Lill’g Treasures. De inspiratie voor de collectie wordt gehaald uit handgeschreven brieven, die als poëzieverhalen uit de oude doos worden gehaald. Vergeten technieken worden weer toegepast waardoor de nieuwe zomercollectie uniek is.

Zachte pasteltinten

De kleuren van Lill’g Treasures zijn perfect voor de echte ‘prinsesjes’ onder ons. Lief roze, lavendelblauw, fris grijs; de kleuren van de zomercollectie zijn een zoete combinatie.

Sierlijke details

Lill’g Treasures staat bekend om zijn getailleerde afwerkingen. De tule rokken met fijne borduursels, T-shirts met mooi gehaakte applicaties en jurken met subtiele tie-dye wassingen.

De combinatie van de sierlijke details en de zoete pasteltintjes geeft de collectie een echte prinsessen uitstraling, elk meisje is gelijk verliefd op de collectie.

De topper van zomer 2015

Onze favoriet dit seizoen is een prachtige tule rok, die in twee kleuren verkrijgbaar is.

De rok is afgewerkt met een fijn borduurseltje, dit geeft de rok een romantische uitstraling. De rok is heel goed te combineren met de tops met gehaakte applicatie aan de voorkant.

Nu nog met een vrolijk gekleurde maillot maar straks in de zomer heerlijk met blote beentjes!

> Is jouw dochter ook een klein prinsesje? Bekijk dan snel de zomercollectie van Lill’g Treasures