Lill’g Treasures Zomercollectie

Een merk dat staat voor een unieke eigen stijl en duurzaamheid: Lill’g Treasures. De inspiratie voor de collectie wordt gehaald uit handgeschreven brieven, die als poëzieverhalen uit de oude doos worden gehaald. Vergeten technieken worden weer toegepast waardoor de nieuwe zomercollectie uniek is.

Zachte pasteltinten

De kleuren van Lill’g Treasures zijn perfect voor de echte ‘prinsesjes’ onder ons. Lief roze, lavendelblauw, fris grijs; de kleuren van de zomercollectie zijn een zoete combinatie.

Sierlijke details

Lill’g Treasures staat bekend om zijn getailleerde afwerkingen. De tule rokken met fijne borduursels, T-shirts met mooi gehaakte applicaties en jurken met subtiele tie-dye wassingen.

De combinatie van de sierlijke details en de zoete pasteltintjes geeft de collectie een echte prinsessen uitstraling, elk meisje is gelijk verliefd op de collectie.

De topper van zomer 2015

Onze favoriet dit seizoen is een prachtige tule rok, die in twee kleuren verkrijgbaar is.

De rok is afgewerkt met een fijn borduurseltje, dit geeft de rok een romantische uitstraling. De rok is heel goed te combineren met de tops met gehaakte applicatie aan de voorkant.

Nu nog met een vrolijk gekleurde maillot maar straks in de zomer heerlijk met blote beentjes!

> Is jouw dochter ook een klein prinsesje? Bekijk dan snel de zomercollectie van Lill’g Treasures

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!