Gastblog Frederieke: Le Big wintercollectie 2015

Le Big wintercollectie

Sommige kindermode merken hebben heel duidelijk een thema gebruikt. Je ziet in één opslag dat alle items op elkaar zijn afgestemd en dat combineert erg gemakkelijk. Bij de Le Big wintercollectie zie je die eenduidige stijl minder duidelijk naar voren komen, maar het grappige is, dat je werkelijk alles met elkaar kunt combineren. Doordat het merk in sommige collectie items erg uitgesproken is zul je misschien even twijfelen of denken hoe combineer ik dit nou? Denk alsjeblieft niet te moeilijk. Le Big is voor mij het perfecte voorbeeld dat je kinderkleding juist ruimdenkend kunt dragen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, durf te combineren en denk eens buiten de standaard lijntjes. Kinderen kunnen meer hebben dan je denkt en het hoeft echt niet allemaal van hetzelfde te zijn om je outfit passend te maken. Mix & match is de key!

Blog klein

Ontdek de Le Big wintercollectie

De kinderkleding van Le Big is een super vrolijk en blij merk en echt fantastisch als je houdt van kleur! Bij Kixx Online vind je geweldige vestjes, maillots, jurken, sjaals, mutsen, shirts, rokjes en zelfs rugzakjes. De Le Big wintercollectie is trouwens ook super om mee af te stylen. Dit seizoen hebben ze bijvoorbeeld ook een geweldig panterprint jasje en hele leuke plissé rokken in de kleuren groen, blauw en roze. Wat zo fijn is van Le Big is dat je niet bang hoeft te zijn dat de felle kleuren alleen de boventoon voeren. Je kunt bij dit merk ook mooie poederkleuren vinden en dat maakt Le Big voor mij extra aantrekkelijk. Wat vind jij van Le Big?

Ik ben echt heel benieuwd hoe jouw favoriete Le Big outfit eruit zou zien….! Kijk op www.kixx-online.nl/m/le-big/ en plaats de links naar de artikelen en de bijbehorende maten in een reactie en wie weet win jij jouw favoriete Le Big kledingset! De winactie loopt t/m 28 oktober 2015.

LE BIG tule rokLE BIG ‘fluffy’ truiLE BIG blouseLE BIG maillotLE BIG rugtasLE BIG ‘panter’ jasjeLE BIG ‘fluffy neon’ vestLE BIG rokjeLE BIG shirtLE BIG ‘glam’ maillot

Le Big wintercollectie

 

About Frederieke Wieberdink

Frederieke Wieberdink (32) kinderstyliste en oprichtster van Kindermodeblog.nl. Schrijft al ruim vier jaar elke dag over kindermode en de laatste kindermode trends. Runt daarnaast ook nog de site www.mamaglossy.nl en de app Ruiljekleertjes.