Ik kan het niet ontkennen: ik ben een wintermens. Of nouja, met elk seizoen heb ik wel wat. En dus óók met de winter. Kachel aan, kaarsjes aan, grote mok thee, Netflix on screen en wegkruipen onder een dekentje. Ik teken er voor! 😉 Maar hoezeer ik ook probeer ‘bewust’ van het seizoen te genieten, ik kan niet ontkennen dat ik stiekem ook een beetje uitkijk naar de lente. Een nieuw seizoen staat namelijk garant voor een gloednieuwe garderobe en als ik ergens niet vies van ben, is het van een flink staaltje shoppen, en al helemaal niet als dat de nieuwe Ammehoela zomercollectie betreft 😉

Overigens, ander pluspunt: door in de winter al te starten met het shoppen van de nieuwste zomercollecties grijp je nooit mis, alles is tenslotte net binnen! En second best: een zomerse shopsessie is hartje winter bijna net zo fijn als een weekje naar de zon! BIJNA, dat wel 😉 Maar in ieder geval heel erg haalbaar! Ben jij klaar voor een flinke dosis zomer in de winter? Kijk dan mee naar de fantastische Ammehoela zomercollectie die we voor je op de digitale plank hebben liggen!

GO YOUR OWN WAY!

Ammehoela is een Dutch based brand en staat voor eigenzinnigheid.
Oprichters Anouk Bindels (moeder van Dexx en Zepp) en Sabine Disveld (mommy van Kris) ontwerpen kleding voor het kind dat net als zijn ouders relaxed in het leven staat. Ook de pijlers comfort, fun en duurzaamheid zijn kenmerkend voor dit fijne label en komen elke collectie terug. Naast dat alle items door hun print of pasvorm létterlijk eyecatchers zijn, hecht Ammehoela veel waarde aan de mensen die betrokken zijn bij het maken van hun kleding én de manier waarop dit gebeurt. Ammehoela is dan ook met recht een organic brand met GOTS certificering, waardoor je met het kopen van hun kleding ook nog eens rekening houd met planet earth. Win-win dus!

SUNSEEKERS ALERT

En over onze planeet en de seizoenen gesproken: denk je aan de zomer, dan denk je aan de zee! En dat is nou nét de plek waar de focus van de Ammehoela zomercollectie op ligt. Want in die zee, daar zwemt Mr. Turtle. Een vriendelijke schildpad die geniet van het onderwaterleven. Helaas zijn zijn natuurlijke habitat én zijn achtertuin – het strand – niet langer veilig door de plasticsoep. En dat is zonde, want het water heeft zoveel moois te bieden! Wat te denken van de prachtige koraalkleuren die je terug ziet onder water? Ammehoela geeft deze kleuren ook buiten het water zichtbaarheid en heeft ze gebruikt in hun nieuwe SS19 collectie: Turtally Fine! Een collectie waarin kids spelenderwijs in aanraking komen met water, het onderwaterleven én de wijze waarop wij kunnen zorgen voor de leefomgeving van Mr. Turtle en onze planeet.

Gaat jouw hart sneller kloppen van zomerse pasteltintjes met een stoere twist óf is jouw kid een animal lover in hart en nieren? Dan is de nieuwe Ammehoela zomercollectie een must check! Onze favorieten? De track pants in zomers geel voor de boys én de geweven loose fit broek voor de girls in álle kleuren van de regenboog.

Welk item is jouw persoonlijke favoriet?  

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!