Next stop: summer! Vandaag hebben wij de nieuwe zomercollectie van Sproet & Sprout mogen verwelkomen: La Tropicana. Hoewel de naam van de collectie ons stiekem al een tropisch gevoel geeft, kunnen wij bij het zien van de beelden écht niet wachten tot de échte zomerse dagen voor de deur staan! Kijk je mee?

TICKET TO THE TROPICS

La Tropicana neemt je mee naar de wonderen van een tropisch eiland. Toffe jurkjes, t-shirts en zwemkleding: je kunt zeker zijn van een collectie vol zomerse musthaves. Geïnspireerd op tropische prints en écht zomerse kleuren zoals curcuma, een fijn zomers geel. En best of all: het merendeel van de items is unisex draagbaar. Houden wij van!

Good to know: Sproet & Sprout gelooft in de toekomst, dus alle items zijn gemaakt om lang mee te gaan en steeds opnieuw te dragen. Door het gebruik van het zachtste katoen is de kleding zacht en comfortabel voor je little one en draagt het merk op positieve wijze bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de fashionindustrie.

Ga jij voor een toffe striped legging, een sweater in stylish zebraprint of een item in trendkleur geel? Het is lastig kiezen met zoveel moois, maar we zijn er zeker van dat je iets treft waarmee jouw kid kan laten zien wie hij of zij is!

Happy shopping!

Shop hier de Sproet & Sprout La Tropicana collectie