Next stop: summer! Vandaag hebben wij de nieuwe zomercollectie van Sproet & Sprout mogen verwelkomen: La Tropicana. Hoewel de naam van de collectie ons stiekem al een tropisch gevoel geeft, kunnen wij bij het zien van de beelden écht niet wachten tot de échte zomerse dagen voor de deur staan! Kijk je mee?

TICKET TO THE TROPICS

La Tropicana neemt je mee naar de wonderen van een tropisch eiland. Toffe jurkjes, t-shirts en zwemkleding: je kunt zeker zijn van een collectie vol zomerse musthaves. Geïnspireerd op tropische prints en écht zomerse kleuren zoals curcuma, een fijn zomers geel. En best of all: het merendeel van de items is unisex draagbaar. Houden wij van!

Good to know: Sproet & Sprout gelooft in de toekomst, dus alle items zijn gemaakt om lang mee te gaan en steeds opnieuw te dragen. Door het gebruik van het zachtste katoen is de kleding zacht en comfortabel voor je little one en draagt het merk op positieve wijze bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de fashionindustrie.

Ga jij voor een toffe striped legging, een sweater in stylish zebraprint of een item in trendkleur geel? Het is lastig kiezen met zoveel moois, maar we zijn er zeker van dat je iets treft waarmee jouw kid kan laten zien wie hij of zij is!

Happy shopping!

Shop hier de Sproet & Sprout La Tropicana collectie

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!