Zeg je Soft Gallery: dan zeg je uniek, oog voor detail én draagbaar. Dit Deense kidslabel creëert sinds 2008 de meest in het oog springende items, en dat is dit seizoen niet anders! Kijk je mee?

Geïnspireerd op het verleden, het heden én de toekomst presenteert Soft Gallery deze zomer een collectie die alle tijdperken belichaamt. Met toffe retrodetails uit het verleden, zomerse pasteltinten en speelse designs in thema’s als cosmic feels, over the rainbow & cutie fruity zijn de items van Soft Gallery regelrechte statement pieces. En alhoewel je deze items onderling perfect kunt combineren, gaan ze ook heel lekker met een paar goede basics. Je begrijpt: wij zijn fan!

Topfavorieten uit de eerste drop? Na veel wikken en wegen ben ik tot een shortlist gekomen van 5 items!  Ready? Scroll dan snel verder! Benieuwd naar de hele collectie? Klik dan hier.

En alvast voor in de agenda: de lancering van de tweede drop is op 22 februari om 10:00!

Come join us, the future is bright!

T-shirt €39,95
Short €39,95
T-shirt €39,95
Jacket €59,95
T-shirt €39,95

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!