Er zijn een paar dingen waar onze modehartjes sneller van gaan kloppen. Het binnenstromen van de nieuwe collectie in het voor- en najaar én toevoegen van toffe nieuwe labels aan ons merkenpakket staan daarbij hoog op het lijstje. Daar kun je je vast niets bij voorstellen, right? 😉 Dit seizoen is One Day Parade één van de merken die we met trots aan ons assortiment toe hebben gevoegd: een sustainable én family runned label van Hollandse bodem.

BACK TO WHERE IT ALL STARTED

Terug naar 2008. Yvonne Yu, mother of two, studeerde af aan met een graad in de richting van interieur & architectuur maar vond het lastig om zich echt te settelen in die industrie. Uiteindelijk vond ze een baan binnen een internationaal modebedrijf, maar miste hierin een creatieve uitlaatklep. En dus kwam het zo ver dat ze op een dag haar naaimachine – die ze jaren daarvoor eens kado had gekregen – van zolder haalde en zichzelf met behulp van YouTube én een flinke dosis inlevingsvermogen de kneepjes van het vak leerde. Haar eerste producten waren een feit – destijds uitsluitend accessoires zoals schoentjes en speenkoorden – maar de reacties waren zo positief dat ze besloot een Etsy-shop te openen. Long story short: de rest is geschiedenis. Ondertussen timmert One Day Parade al jaren succesvol aan de weg en zijn zij een graag gezien label in kindermodeland.

PLAYFUL & EASY TO WEAR

Kenmerkend voor One Day Parade zijn de kleurrijke designs, aansprekende prints en de comfortabele fits. En niet geheel onbelangrijk: ook oog voor kwaliteit heeft Yvonne hoog in het vaandel staan. Zo wordt alle kleding op verantwoorde wijze geproduceerd en zijn de materialen to die for. Het resultaat? Mijn bijna 4 jarige kleuter is al een aantal seizoenen fan van dit fijne label en draagt bij voorkeur niets anders, want items van One Day Parade scoren letterlijk op alle fronten! Last but not least: de kleding blijft mooi bij intensief gebruik én in de was. En dat laatste is een dikke win, gezien mijn wederhelft zich ondertussen ontpopt heeft tot Chef Laundry 😉

Ben jij al bekend met dit fijne label?

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!