Denk je aan de allerbeste basics, dan denk je aan MINGO. Een vernieuwend en simplistisch kledingmerk met een collectie gekenmerkt door eenvoud: zwart, wit, streepjes, stipjes en een handjevol kleuren per seizoen. Maar ondertussen bewijzen ze bij MINGO al jaren dat basic alles behalve saai hoeft te zijn. Dat een goede basis juist een fijne houvast vormt in een wereld waarin zoveel kan én verwacht kan worden.

Bij de totstandkoming van het merk is uitgegaan van datgene wat kinderen écht nodig hebben. En het antwoord op die vraag blijkt verrassend simpel: liefde en comfort. De vrijheid om te spelen en dromen. Dé dingen die jouw little one zomers – of welke tijd van het jaar dan ook – het allerliefste doet.

‘’ON A LAZY SUNDAY AFTERNOON, WE OPENED THE WINDOWS TO LET THE SUMMER IN.’’

Speaking of which: de nieuwe collectie van MINGO is als dé perfecte zomerdag. Zacht, breezy & licht. De combinatie van heldere tonen en gedempte tinten geven je het gevoel van de warmte van de zon op je huid, huisgemaakte limonade en dagen lost in time and space. Exact zoals de zomer hoort te zijn! En zoals we van MINGO gewend zijn zijn vrijwel alle items unisex, uniek en nog steeds heel makkelijk draagbaar. Eenmaal fan van dit fijne label? No worries, want je kunt voorlopig wel even vooruit: MINGO past kids van 0 tot 12 jaar.

Gaat jouw hart sneller kloppen van zomerse pasteltintjes in combinatie met een monochrome base? Dan is de nieuwe MINGO zomercollectie een must check! Onze favorieten? Het lilac rokje voor de meisjes én de unisex hoodie in peach pink. Hét bewijs dat roze écht niet alleen voor meisjes is.

Welk item is jouw persoonlijke favoriet?  

MINGO rokje
MINGO hoodie

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!