House of Jamie Winter 2018

”HERE COMES TROUBLE”

De nieuwe wintercollectie van House of Jamie rocks the stage! Bekende klassiekers zijn getransformeerd tot ware statement items en ook dit seizoen zijn er weer nieuwe kleuren aan het reeds bestaande kleurenpallet toegevoegd. Nieuw zijn de onder meer de Rocky Leopard print, de kleur Rust (roest) en verschillende nieuwe modellen als de Button Cardigan, de Pleated Sweater Dress en het Pleated Skirt. Uiteraard geldt óók voor de nieuwste modellen dat ze verkrijgbaar zijn in de nieuwste kleuren!

”A PLAYFUL LITTLE UNIVERSE”

Terug naar waar het allemaal begon. House of Jamie is in 2012 opgericht door Barbara Gouka, moeder van Jamie en Teddie. Toen gedurende haar zwangerschap de behoefte naar exclusieve babyaccessoires ontstond is zij deze zelf gaan ontwikkelen. Al gauw breidde de collectie zich uit en is House of Jamie as we speak niet meer weg te denken uit kindermodeland! De collectie vol tijdloze items is het jaar rond verkrijgbaar en wordt bepaald door clean designs en natuurlijke tinten. Zo zijn zwart, de Bretonse streepjes en de zachtroze tint al jaren onlosmakelijk met House of Jamie verbonden. Tegelijkertijd wordt de collectie ieder seizoen uitgebreid en vernieuwd.

House of Jamie Winter 2018

House of Jamie doet wat kwaliteit betreft geen concessies: alleen het beste is goed genoeg! Alle kleding wordt gemaakt van super zacht OEKO-TEX gecertificeerd katoen en organisch linnen. Het volledige ontwerpproces vindt plaats in Amsterdam waarna de kleding fully fair trade in Istanbul geproduceerd wordt. De combinatie van de fijne stoffen en té schattige designs maakt dat House of Jamie ook voor newborns een van onze top picks is! En het fijne is: ben je eenmaal verslingerd aan dit fijne label dan kun je jaren vooruit, want de collectie is geschikt voor kids van 0 tot en met 8 jaar!

House of Jamie Winter 2018

Is jouw shopping spirit aangewakkerd bij het lezen van zoveel goeds? Kijk dan gauw mee naar een greep uit het fantastische aanbod dat we van House of Jamie verkrijgbaar hebben!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!