Next stop: summer! Laat je meenemen naar een zomer vol kleuren, bloemen en pasta. Want in dit seizoen is de House of Jamie zomercollectie dé ultieme ode aan de liefde voor ‘la dolce vita’. Echt, er bestaan slechtere dingen in het leven! 😉

Back to where it all started: House of Jamie is in 2012 opgericht door Barbara Gouka, moeder van Jamie en Teddie. Toen gedurende haar zwangerschap de behoefte naar exclusieve babyaccessoires ontstond is zij deze zelf gaan ontwikkelen. Al gauw breidde de collectie zich uit en is House of Jamie as we speak niet meer weg te denken uit kindermodeland!

TALES OF THE RUSTIC GARDEN

De collectie vol tijdloze items is het jaar rond verkrijgbaar en wordt bepaald door clean designs en natuurlijke tinten. Zo zijn zwart, de Bretonse streepjes en de zachtroze tint al jaren onlosmakelijk met House of Jamie verbonden. Tegelijkertijd wordt de collectie ieder seizoen uitgebreid en vernieuwd. Dit seizoen zijn dat de trendkleuren Honey Mustard en Floral Dusty Lilac. Zoals de namen al doen vermoeden een warme mosterdgele kleur en een lavendeltint vol pastelkleurige bloemen

Ook de fijnste designs vanuit eerdere collecties zijn deze zomer vertegenwoordigd. Maar er zitten in de House of Jamie zomercollectie ook genoeg nieuwe ontwerpen die je weer helemaal verliefd laten worden op dit fijne label! Zo is er voor de meisjes een mouwloos ruffled jurkje ontwikkeld, terwijl de allerliefste babybeentjes nóg beter tot hun recht komen in de ruffled shorts. En best of all: deze zomer is jouw little one extra cool at the pool met het caramel leopard badpak: dé parel van deze collectie!

Is jouw shopping spirit aangewakkerd bij het lezen van zoveel goeds?
Gather your tribe and enjoy the tales of this summer! 

De zomercollectie van House of Jamie shop je hier.


About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!