CREATE YOUR OWN LITTLE KINGDOM!

Wie denkt aan collecties met een duidelijk thema, kleding in opvallende prints, soepele fits, Insta-proof outfits én duurzaamheid denkt aan CarlijnQ. En laat dit fijne merk nou nét een van mijn favorieten zijn. Dus hoe leuk is het om ter ere van de lancering van de nieuwe wintercollectie een hele blog aan dit fijne merk te kunnen wijden?

Carlijn – founder van het ondertussen razendpopulaire CarlijnQ – startte na de geboorte van dochter Doris met het maken van kleding. In eerste instantie uitsluitend voor haar eigen dochter, maar omdat er via Instagram zo veel vraag naar bleek deed ze dit niet veel later ook voor anderen. De door haar ontworpen en gemaakte kleding sloeg zó goed aan dat haar label maar bleef groeien, hierdoor lanceerde ze in 2014 haar eigen webshop. Een brandstore in hartje Rotterdam maakte het plaatje in 2017 compleet.

Hoe CarlijnQ ook gegroeid is, wat je in elke collectie terug ziet is dat CarlijnQ’s ontwerpen trouw blijven aan wat een kind daadwerkelijk nodig heeft. Zo wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van zachte materialen en comfortabele pasvormen. Kleding van CarlijnQ wordt gekenmerkt door speelse designs en het gros van de collectie is unisex draagbaar. Zo krijgt mixen en matchen een volledig nieuwe betekenis! Die te gekke sweater die eigenlijk bestemd is voor je zoon match je moeiteloos met die legging uit de kast van je dochter!

Ook niet geheel onbelangrijk: CarlijnQ levert een bijdrage aan het schoon- en veilig houden van de aarde voor onze kinderen én toekomstige generaties door uitsluitend gebruik te maken van GOTS-gecertificeerde materialen. Deze certificering staat garant voor het gegeven dat de kleding onder milieuvriendelijke-, duurzame- en gezonde omstandigheden wordt geproduceerd en er geen gebruik gemaakt wordt van chemische stoffen.

Nu je al deze fijne facts voorgeschoteld hebt gekregen kan ik me indenken dat je je winkelmandje het liefst overlaad met items van CarlijnQ, dus laten we de focus gauw op de nieuwe collectie leggen! 😉 Little Kingdom is het thema, en de collectie is wederom voorzien van te gekke prints zoals je van CarlijnQ mag verwachten. Ridders, diamanten, lovebirds en kikkers: wat jouw favoriet of die van je little one ook is: het dragen van deze items nodigt uit tot avontuur! Zoals ieder seizoen kunnen monochrome lovers hun hart ophalen aan de fijnste items in zwart en wit, maar warme winterkleuren als bordeauxrood, okergeel en groen vormen een toffe afwisseling die ervoor zorgt dat de items zich onderling fantastisch laten combineren.

We believe in fairytales, en wat mij betreft begint het meest fashionable sprookje in de kledingkast van jouw youngster! Dus schenk jezelf een verfrissend drankje in, sit back and relax en scoor de items van jouw wishlist! Happy shopping!

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!