Wie denkt aan collecties met een duidelijk thema, kleding in opvallende prints, soepele fits, Insta-proof outfits én duurzaamheid denkt aan CarlijnQ. Ook voor dit seizoen hebben Carlijn en haar team weer het achterste van hun tong laten zien, en het resultaat mag er zijn! De CarlijnQ zomercollectie is wederom een te gekke collectie die alle verwachtingen weet te overtreffen! Are you in for some serious fashion inspiration?

‘’The most beautiful gift of nature is that it gives one pleasure to look around and try to comprehend what we see’’ – Albert Einstein

CarlijnQ weet ons telkens weer te verassen met een collectie bomvol toffe items. En één ding weten we zeker: de nieuwe zomercollectie genaamd Amazonia maakt de hooggespannen verwachtingen meer dan waar! Laat je verassen door een kleurrijke mix van comfy basics en uitgesproken all-over prints. De aansprekende dieren die je op veel items terug ziet zijn een lust voor het oog én een prikkeling voor de fantasie voor jouw little one. Gaat jouw kid deze zomer op avontuur met een papegaai, kameleon maki of luipaard? It’s yours to choose!

AND THE REST IS HISTORY

Een merk met een story:  Carlijn wist met haar unieke creaties voor dochter Doris al snel  Instagram te veroveren. Omdat haar zelfgemaakte kinderkleding zo populair bleek, besloot de Delftse een eigen webshop te beginnen.  Back in the days werd alles handgemaakt door Carlijn herself, maar een paar seizoenen later kon de productie uit handen gegeven worden en kon Carlijn haar andere baan, die ze tot dusver naast haar werk in de kidsfashion aanhield, opzeggen. Anno 2020 is Carlijn’s kleding zo mateloos populair dat het voelt alsof ze nooit anders gedaan heeft. En wat zijn wij hier blij mee, want dit topmerk heeft een unieke plek veroverd in onze modehartjes!  

Al is de hele collectie om te smullen, onze 12 favorieten lichten we graag voor je uit!

 1. Sweater
 2. Shirt
 3. Jurk
 4. Legging
 5. Rok
 6. Kniekousen met print
 7. Culotte broek
 8. Haarband
 9. Haarband met print
 10. Kniekousen
 11. Bomberjack
 12. Sweatpants

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!