Wie denkt aan collecties met een duidelijk thema, kleding in opvallende prints, soepele fits, Insta-proof outfits én duurzaamheid denkt aan CarlijnQ. Ook voor dit seizoen hebben Carlijn en haar team weer het achterste van hun tong laten zien, en het resultaat mag er zijn! De CarlijnQ zomercollectie is wederom een te gekke collectie die alle verwachtingen weet te overtreffen! Curious for more?

Back to where it all started. Carlijn Quirijnen – long for CarlijnQ – startte na de geboorte van dochter Doris met het maken van kleding. In eerste instantie uitsluitend voor eigen gebruik, maar omdat er via (het toen nog opkomende) Instagram zo veel vraag naar bleek deed ze dit niet veel later ook voor anderen. De door haar ontworpen en gemaakte kleding sloeg zó goed aan dat haar label al snel een feit was. Een paar seizoenen later kon de productie uit handen gegeven worden en kon Carlijn haar andere baan, die ze tot dusver naast haar werk in de kidsfashion aanhield, opzeggen. Anno 2019 is Carlijn’s kleding zo mateloos populair dat het voelt alsof ze nooit anders gedaan heeft. En wij snappen maar al te goed waarom!

LET’S GO ON A ROADTRIP!

Deze zomer zien we naast het zwart-witte kleurgebruik – hét ultieme trademark van CarlijnQ – vooral veel zachte zomerse (pastel)tinten die voor een instant feel good vibe zorgen. Maar ook de printjes zijn dit seizoen weer om op te eten. In sommige gevallen bijna zelfs letterlijk, getuige de items met all over sandwich print! 😉 Of jouw youngster nu kiest voor een print met een dieporanje zomerzon tegen een strakblauwe lucht, een all over sandwich print, een grafisch zwart/wit racing motief of een item barstensvol volgeladen minivans kiest: met CarlijnQ waan je je direct op een zomers avontuur. En is inpakken voor een vakantie daadwerkelijk een uitdaging? Het gros van de collectie is unisex draagbaar, dus dat shirt voor je zoon kan ook prima voor je dochter en vice versa. Heb je tip nummer 1 voor een handige paklijst alvast binnen voor deze zomervakantie! 😉

En over zomervakantie en het bijbehorende vakantiegevoel gesproken: dat gevoel verwarmt ook hartje winter mijn modehart! 😉 Klaar voor een flinke dosis summer vibes? De CarlijnQ zomercollectie shop je hier!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!