Wie denkt aan collecties met een duidelijk thema, kleding in opvallende prints, soepele fits, Insta-proof outfits én duurzaamheid denkt aan CarlijnQ. Ook voor dit seizoen hebben Carlijn en haar team weer het achterste van hun tong laten zien, en het resultaat mag er zijn! De CarlijnQ wintercollectie is wederom een te gekke collectie die alle verwachtingen weet te overtreffen! Curious for more?

‘’The reason we love nature, is because nature does not judge about who we are.’’ – Nietsche

Respectvol omgaan met én genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Dat is de boodschap die CarlijnQ uitdraagt met hun fantastische nieuwe collectie onder de noemer Destination Wildland.

Items én kleuren geïnspireerd op de natuur, ontdekken én beleven. De nieuwe collectie van CarlijnQ uitnodigt uit om naar buiten te gaan, ook in een seizoen waarin je over het algemeen meer binnen bent. Ook niet geheel onbelangrijk: heel veel items zijn unisex draagbaar en verkrijgbaar in de maat 86 t/m 140. Zo krijgt mixen en matchen een volledig nieuwe betekenis! Dat te gekke shirt dat je eigenlijk op het oog hebt voor je zoon match je namelijk moeiteloos met die legging voor je dochter.

SHOP TIP: ook bij onze stenen winkel Kixx Kidswear is de collectie verkrijgbaar, dus gun jezelf some mommy me-time en combineer een bezoek aan onze offline store met een terrassessie afterwards.

Are you in for some Autmun adventures? Let’s hit the road!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!