GO YOUR OWN WAY, BECAUSE THAT’S THE ONLY WAY!

Hoezeer we ook genieten van de huidige zomerse temperaturen, ik kan niet ontkennen dat ik stiekem ook een beetje uitkijk naar de herfst. Een nieuw seizoen staat namelijk garant voor een gloednieuwe garderobe en als ik ergens niet vies van ben, is het van een flink staaltje shoppen 😉

Des te fijner dat we van beide kunnen genieten: zonnestralen vangen en je vitamine D level op peil houden terwijl je de garderobe van jouw youngster aanvult met dé musthaves voor het nieuwe seizoen. It doesn’t get any better! Na de launch van CarlijnQ is het tijd voor Ammehoela. 

Deze Dutch based brand staat voor eigenzinnigheid en ontwerpt kleding voor het kind dat net als zijn ouders relaxed in het leven staat. Ammehoela staat voor de pijlers comfort, fun en duurzaamheid en laat deze dan ook in elke collectie terug komen. Oprichters Anouk Bindels (moeder van Dexx en Zepp) en Sabine Disveld (mommy-to-be) halen hun inspiratie uit alle aspecten van het moederschap: zowel dagelijkse gebeurtenissen, de (verre) reizen die ze maken met hun kids als het slijten van een heerlijke dag in het park. Naast dat alle items door hun print of pasvorm létterlijk eyecatchers zijn, hecht Ammehoela veel waarde aan de mensen die betrokken zijn bij het maken van hun kleding én de manier waarop dit gebeurt. Ammehoela is dan ook met recht een organic brand met GOTS certificering, waardoor je met het kopen van hun kleding ook nog eens rekening houd met planet earth.

De nieuwe capsule collectie die de naam ‘Alley-Oop’ draagt zit weer barstensvol pareltjes! Met zoveel leuks blijft kiezen lastig, maar om toch een aantal items uit te kunnen lichten ben ik na veel wikken en wegen tot een shortlist gekomen. Ready?

  1. Mocht het vinden van een goed zittende, warme, comfortabele én fashionable winterjas voor jouw youngster de afgelopen winters een crime zijn geweest, check dan vooral de Storm jackets van Ammehoela eens! Deze jassen voldoen aan álle criteria die je voor een winterjas zou kunnen bedenken en zijn ook nog eens unisex draagbaar. Voor wie dol is op setjes: er zijn bijpassende mutsen en sjaals, dus binnen een paar muisklikken kun je die items alvast afvinken op je checklist.
  2. Onmisbaar in ieders garderobe én good for any occasion: de sweater! Ammehoela heeft er deze winter plenty, maar de Rocky sweater in Cali print verdient een speciale benoeming.
  3. Rázend populair afgelopen seizoen, dus een opvolger kon niet uitblijven: de rode Jax sports pants die non-stop uitverkocht was zie je deze winter in het donkergroen en zwart terug. Musthave in de kast van jouw boy, so get it before it’s gone!

Wat is jouw persoonlijke favoriet?  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!