Al regent het buiten pijpenstelen: in onze modehartjes schijnt de zon! Op Kixx HQ stromen de nieuwe collecties binnen, waarvan vandaag één van onze favoriete labels van Hollandse bodem live gaat: Ammehoela! Deze superfijne collectie bomvol kleuren inspired by nature is er één waar je instant verliefd op wordt. Bomvol toffe opvallende items zoals we van Ammehoela gewend zijn, maar deze zomer ook veel items in zachte kleurstellingen die dit seizoen helemaal on trend zijn. Curious for more?

MUSTHAVE ITEMS

We kunnen er niet omheen: Sabine en Anouk, powermommy’s en tevens oprichters van dit mooie merk hebben weer een fantastische collectie voor ons ontworpen. En één ding weten we zeker: comfort, eigenzinnigheid, fun en duurzaamheid staan bij dit kinderkledingmerk voorop. Een collectie vol musthave items voor kids die elke dag een nieuw stukje van de wereld aan het ontdekken zijn. Naast fijne jurkjes in comfortabele fits laat Ammehoela de salopette deze zomer volop terugkomen. Ook zitten er een aantal superzachte velvet rib items, truien, sweaters en sweatpants in de collectie. Want ja, je weet het maar nooit in Nederland: het kan letterlijk vriezen of dooien, ook in het voorjaar ;-).

NATURE

‘Inspired by nature’ is hoe we de nieuwe collectie van Ammehoela in zijn geheel kunnen omschrijven. Natuurlijke kleuren en handmade prints weet Ammehoela op een unieke manier met elkaar te combineren en uiteraard kun je weer heerlijk mixen & matchen met verschillende items!

Laat je inspireren én vergeet natuurlijk niet een kijkje te nemen naar de gehele collectie in onze shop! De favorieten van onze Buying Manager Karen, verantwoordelijk voor de inkoop? Het fringe vestje en het toffe 80’s style summer jacket! Welk item is jouw persoonlijke favoriet?