Landal GreenParks

Landal GreenParks

Op vakantie, wie houdt er niet van! En dan het liefst naar een plek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl je zelf geniet van een kop koffie. Zo zijn wij groot fan van Landal GreenParks! De parken van Landal GreenParks onderscheiden zich door het open karakter, waar rust, ruimte en natuur centraal staan.

Bij Landal GreenParks is het eigenlijk iedere dag kinderdag! Kinderen beleven de mooiste avonturen met Bollo. In het (indoor) speelparadijs kunnen ze klimmen, klauteren en kruipen zolang ze willen terwijl jij geniet van een kopje koffie 🙂 Of neem een heerlijke duik in het zwembad met de kinderen. Nadat de kleintjes in slaap zijn gevallen geniet jij van de rust onder het genot van een wijntje.

Wil jij zo’n heerlijk verblijf winnen? Dan is dit jouw kans! Ga naar onze facebookpagina, doe mee aan onze Win 10daagse en maak vrijdag kans op een weekend- of midweekverblijf bij Landal GreenParks t.w.v. €350,-.

Voorwaarden winactie:

De winnaars verblijven een weekend of midweek in een standaard 4- of 6-persoonsaccommodatie.

Geldig voor aankomstdata tot 22 december 2017, m.u.v. schoolvakanties en feestdagenperioden (landal.nl/uitgesloten). 

Reserveren kan vanaf 6 weken voor aankomst d.m.v. een reserveringsformulier. De winnaar ontvangt hierover persoonlijk bericht.

Landal GreenParks Landal GreenParks Landal GreenParks Landal GreenParks Landal GreenParks

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!